Український чат Ванкуверу
-
Дуже піднята планка, що до критеріїв)
-
Та ти по другому пункту не пройдеш
-
Лише проти творогу)
-
Молодість то недолік, що швидко минає
-
Вітаємо у чаті Yuliia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Нові події: Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Повністю згодна, маю таку саму думку на рахунок цього
-
стосовно стендапу і взагалі контенту українською, є така тема зараз, що багато творців думають, що того, що він українською і вже цього достатньо. Так після початку вторгнення, багато хто відмовився від ру сегменту ютьба і тд саме через небажання підтримувати російський контент і годувати вбивць. Це звільнило велику авдиторію і вона почала шукати український контент, а контентмейкери вирішили, що ці люди тепер тут назавжди і знизили планку якості. Але час йде і люди знаходять англомовний контент замість руснявого. А слабкі на мізки повернулись у болото Юрія Дудя і ко. Це я до того, що жарти на стендапі не стануть смішнішими, якщо говорити їх українською і треба у основі ставити якість. Тому мені особисто навіть відомі українські коміки часто не дуже заходять. Бо матеріал часто слабкий, а патріотизм не змусить мене купити білет на концерт.
-
люблять у нас люди всяких шарлатанів
-
я якось пропустив весь хайп і дізнався про всю двіжуху вже коли фейкові дипломи суботи почали у твітері тягати)
-
ахаха
-
Хоча це скоріш про більш розважальний контент мова. Якщо брати канали котрі створюють публіцистичний контент, то там все добре було і до війни. А новий запит суспільства лише це підсилив. Та ж Історія Без Міфів
-
Вітаємо у чаті E 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Anna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
В тему)