Канадська Кібер-Січ
-
Мені здається ти трошки перебільшуєш😆😆 Хоч Запоріжжя і не Київ, але в центрі дороги точно кращі ніж в даунтауні 😆 Наркоманів стільки я не бачив ніде у Запоріжжі😆 Щодо закладів, думаю ти і так все розумієш, Ванкуверу до Запоріжжя ще далеко в цьому плані 😆😆 Я не кажу що тут погано, чи тут краще/гірше ніж десь в Європі/Україні. Але є якісь речі які тут об’єктивно гірші, або навпаки ) Просто потрібно усвідомлювати що всюди є свої плюси чи мінуси. Щось хейтити або навпаки ідеалізувати це неправильно 😇
-
По-перше, чудово розумію про що Ви, опис Запоріжжя це майже слово в слово про Харків, в якому я прожив 7 років. Тому, коли я переїхав у Львів, то для мене космос був. Все відносно, люди які в 14му переїжджали до нас у Харків з Луганська то для них Харків був взірцем. Мої порівняння здебільшого Німеччина/Данія/Нідерланди проти Канади. Якщо переїхати з України до Канади, то ясна річ, що багато речей тут краще, однак якщо я прожив декілька років, скажімо, у Берліні, то мене дороге житло, всі орендують, дорогі харчі, довгі черги до лікаря не дивують, в Європі теж так, а більше здивували ті речі, які описував раніше у дрінкувері) Ну звісно природу беремо за дужки, бо Канада тут топ, хоча і Австрія і Італія чи країни Скандинавії не відстають)
-
-
Ну я саме на Бородинському жив останні рочків 20 😆 Я не знаю як розуміти спокійний чи ні?) ще восени, я бачив як прилітало в 300м від мого будинку, це спокійно чи ні? Думаю під час війни це нормально. Або наприклад мого однокласника зарізали в тому році.. от це точно не спокійно, але це було теж у воєнний час, ще й в комендантську годину. А тут в Ванкувері нещодавно серед біла дня людину у старбаксі зарізали, може це спокійно?) Все відносно, я думаю)) Я у себе на районі ходив і вдень і вночі і цілком комфортно себе почував) А тут, скажемо на хастінгс, є місця де я б вночі не став би навіть з машини виходити 😆😆😆 І не тому що наркомани страшні, а тому шо я тут бачив щурів розміром з єнота 😂😂
-
Хоча він об'єктивно там бодяга))
-
Там теж ниють, алкоголь поганий
-
Окрім Канади
-
В будь-якій країні?
-
І ніколи не будеш своїм
-
Ти завжди іммігрант