Канадська Кібер-Січ
-
І нічого страшного
-
Ніхуя )
-
Хтось це робить ???
-
Як і інші бармени чи сервери
-
По закону правильного сервіса в БС, я повинен подавати один напій на годину для одного гостя
-
Це ти про Україну зараз ?)))
-
По любому ))
-
Так може і тим мотоциклістам теж дають тікати постійно. Просто вони багаті і їм пофіг. Або вони на лапу дали, бо корупцію ніхто не відміняв
-
Коли мені кажуть, що не можна на мотоцикл гучний вихлоп, тому що можна отримати тікет і ще якісь неприємні речі, а після цього я їду в центр, і угадай скільки за день я чую гучних вихлопів?) А хто вирішує дати тікет чи ні? Правильно, людина наділена повноваженнями. Коли я став на 2 хвилини в дт на аварійці, повертаюсь а там вже тікет, це норма, бо я заважаю всім, а коли бомж ставить палатку на узбіччі і живе там роками , то це нормально, він нікому не заважає) Впевнений що і в Україні є такі речі, абсолютно безглузді, але помітити їх зможуть тільки Канадці, напевно)))
-
Але добре, шо такий закон є взагалі Бо мене бісить, коли мотоцикл пердить, шо аж вуха закладає
-
Вибачте, але ви зрівняли щось з незрівнянним. Це різні країни і різні історі. В Европі більш бетону та стиль архітектури, який збернженний роками. Люди там відповідно більш консервовані та система більш бюррократична. Тут в Канаді бачення цього зовсім різне як і люди різні! Неможливо і не логічно зрівнювати країни так і міста. Давайте зрівняємо Дубай та Берлін, чи Бангкок з Києвом ? Хоча люди живуть і там і там щасливими❤️
-
Божееее золоті слова❤️ Приїздять сюди і недоблогери виставляють як тут херово, хоча альо -гараж де воно ідеально??!?! В Італії в Неаполі де бомжі на землі спрять і перехожих за ноги хватають? В Києві на Дарниці де наркомани закладки на дитячому майданчику ховають? Чи Германії поки турист то норм, а коли легалізуєшся і хочеш найти роботу, то можуть в лице сказати « місце спочатку німцю, потім европейцю, а потім розглянемо твою кандидатуру»! Чи може в Дубай де ти живеш на пташиних правах, поки живеш, баронь боже пожалується якийсь саудит на тебе і можуть тебе департувати? Нашим срізь погано, а десь там краще…