Канадська Кібер-Січ
-
мені не прикро бо я не порушував і тікети отримую тіки за парковку, але я до цього звик) Я кажу про те, що вирішує саме поліцейський чи покарати вас чи ні. У нього забагато повноважень І ви нічого не можете вдіяти, нічого не зможете пояснити ) бо якщо він вирішив то все, він є закон)
-
Так, але… В Україні поліція не має стільки повноважень, тому вони готуються коли хочуть вас «оформити», вони знають місця де люди часто порушують, вони їдуть на ті місця, вони фіксують порушення на відео і при зупинці вони частіше за все мають докази того що ви порушили) А тут достатньо слів поліцейського, достатньо того шо він бачив, а точніше того що він каже що бачив. Ви бачили їх радари?) якщо б мене на такий «радар» в Україні зупинили я б навіть з ними розмовляти не став) а тут це залізний доказ 🤷♂️ Тому я і кажу, забагато повноважень)
-
"Неможливо і не логічно порівнювати" чому Ви так думаєте? Ви порівнюєте продукти, які купити, в якісь магазини ходите, якісь ні, Ви порівнюєте марки авто, чи речі які купувати. Ви праві, що кожна країна індивідуальна та різна, але щодо Вашої категоричності "незрівнянності" я сумніваюсь
-
А до чого тут бунтар чи ні?)) Коли люди у формі виконують свою роботу, це нормально) Коли вони користуються сиренами просто щоб перетнути 2 смуги,і при цьому звичайним людям можуть виписати тікет за те шо не увімкнув поворотник - це не нормально) Вам може дивно це чути, але так, навіть люди з України розуміють що поліції дозволено, а що ні) Коли людина здає роад тест, все вирішує виключно екзаменатор, це не забагато повноважень?) При цьому оскаржити його дії неможливо, тому що в машині вас тільки двоє, а фіксувати на відео заборонено) І це на моя дитяча травма, я здавав 2 рази роад тест і обидва здав з першого разу. Просто я знаю що таке існує, при чому в тих сферах де цього не має бути)
-
Просто зайшла мова про те що в Канаді багато чого вирішують люди наділені повноваженнями, а не логіка і здоровий глузд) Ну і так склалось що поліцейські це ідеальний приклад) Мене не штрафували навіть коли порушив, але не завжди можна судити виходячи тільки з власного досвіду)