Канадська Кібер-Січ
-
А кожен сам приймає рішення)
-
Ну ніхто ж не ниє, люди діляться своїми враженнями =)
-
Теж правда, однак вивчення мови дещо вирішує це питання.
-
І це добре, якщо одну людину на день
-
Або різали, або стріляли, або забивали
-
Чувак В Запоріжжі кожен день когось вбивали
-
а тепер в цьому чаті вийшла про дрінкс розмова, ща будуть виганяти))
-
Боїшся на людину подивитися і посміхнутися, бо в 80% випадків вона скаже «хулі либішься єбать»
-
Аххахахахахаха
-
«Хав а ю, сьор?» «А тєбя єбьот чоль?!?»
-
Аххахахахахахах
-
коли вперше побував у Канаді у 2016, з Торонто їздив електричкою кудись, то контролер у вагоні "хав а ю, бла бла", та чемність для мене шок контент був; я повернувся з відрядження додому, в Київ-Хрк поїзді у провідника українською теж спитав, "як Ви сьогодні", мені бабка плюс-мінус так само відповіла ))
-
Пальчиком атата тільки
-
Нічо тобі не зроблять, якщо ти затримаєш крадія
-
ну це ти теж перебільшуєш😆😆 в плані криміналу і бидла, скоріш за все Канада більш безпечна, але як не дивно, вдома я почувався більш спокійно. І це все через дивні закони) В Запоріжжі хоч я і знав, що кожен третій із дубинкою/ножем/пістолетом, але я так само знав що і сам можу цим користуватись) А тут я не знаю що можна, що не можна. Я знаю тільки те, що якщо на моїх очах в тебе якийсь тіп вкраде телефон, то я не маю право його затримувати)) навіть якщо можу наздогнати, дати ляпаса і скрутити до приїзду поліції - не маю права цього робити) За останній місяць у моїх знайомих тричі крали велосипеди в центрі, у двох випадках вони знайшли самостійно, в одному випадку звернулись до поліції і як ви розумієте ніхто не шукав) Я ж кажу спокійність це відносно)
-
Але все вирішується по ситуації
-
Тут закони написані на максималку просто
-
Головне все з розумом робити