UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам весь інструмент з сумкою 65 кад
-
Я не знаю кем вы работаете, но если соотношение вашего времени, которое вы потратите на заполнение анкет, в денежном эквиваленте более чем 450 долларов то имеет смысл.
-
Мне попадались ярмарки где одна половина были полиция, армия, конная полиция, медсестры и др маловероятные для нас работы , а вторая организации где «помогают» найти работу ну и 3% банки с минималкой зп и буквально еще 1-2 работодателя. Но слышал что бывает по другому, но пока это лишь легенда) С работы точно не стоит отпрашиваться ради этого, а если дома сидишь то стоит ходить. Быть на этой волне, с кем то знакомиться и тд
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка чи потрібно проходити заново security і митницю якщо лечу з пересадкою з Калгарі до Європи (Париж якщо бути точним) з пересадкою в Монреалі? Питання у тому що в Монреалі в мене буде лише 56хв на пересадку і я не пам'ятаю чи треба мені проходити перевірку там заново чи я все пройду в Калгарі і там просто треба буде змінити літак. Дякую
-
Дякую за відповіді
-
Бюро патентов США отклонило 22 из 23 патентных заявок Nintendo, поданных в попытке подать в суд на Palworld за пределами Японии Это связано с вторичностью патентов. Даже незначительные изменения в концепции патента могут привести к тому, что он уже не будет считаться нарушением, отметил патентный эксперт Киёси Курихара в интервью Yahoo Japan. Патентная заявка №22 не была отклонена, но получила возражение. Однако Nintendo имеет возможность переподать её с изменённым содержанием и, скорее всего, добьётся своего, пусть и частично.
-
-
Lacoste Розмір 11.5 США Продам оригінальні кросівки Lacoste BaseShot розмір 11,5 США. Одягали лише один раз, але вони мені не підходять. -Ідеальний стан - без слідів носіння! -Матеріал – нубук, стильний біло-зелений дизайн -Поставляється в оригінальній коробці Тільки самовивіз – ви можете приміряти їх і самі переконатися, що вони як нові.
-
Підкажіть чи можна відмовитись від квитка і протягом якого терміну щоб повернулись гроші. Завчасно дякую за відповідь.
-
Вітаю. Подаюся на продовження WP. Заявка одна на всю сім'ю. В кінці, де треба завантажити файли, є графа для завантаження фото. Але ця графа тільки для основного заявника. Питання, чи треба завантажити фото для інших членів родини? Якщо так, то куди їх завантажити?
-
Залежить від квитка, якщо багаж не треба забирати -ні
-
Cochrane From our family to yours, Happy Family Day 🫶🏻 We hope you’re all enjoying a day off. Interested in joining our growing family? We’re hiring for spring/summer landscaping crew. If this sounds like you please email us at [email protected] Ideal candidate has landscape construction experience - fencing, patios, retaining walls. Must have a clean valid driving licence. Must be able to easily lift 25kg. We look forward to hearing from you 🙂👍 #cochraneab #cochranemoms #cochranejobs #cochranesmallbusiness #landscaoing #landscapingjobs #cochranealberta #landscaper #familybusiness
-
Дякую