UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Дякую за відповідь
-
Залежить від квитка, та умов в ньому. Дуже індивідуально від компанії. Зазвичай є 24г на повернення
-
@Taisiia_Khrypko
-
Всем привет, кто сейчас или завтра едет в Эдмонтон и может взять с собой 2 людей напишите пожалуйста в лс
-
Все залежить від, як Вам сказали вище, квитків і ще важливо які авіалінії. В будь-якому випадку я летів 2 місяці тому то з Калгарі до Монреаль то був як політ всередині країни, а от з Монреаль виліт був вже за межі країни. Секьюріті чек точно буде в обох аеропортах, паспортний контроль також. 56хв на пересадку то дуже мало, бо якщо ви все й пройдете, то не факт що гейт на посадку ще буде відкритий. + з цією погодою виліт затримають, або літак чекатиме на ранвеї і все 🤷♂️
-
Привіт, шукаю кімнату для оренди, світлу, район South, бюджет 700-800$, бажано з парковкою та/або окрема ванна. Про себе : 29р, люблю чистоту, працюю full time. Якщо ти дівчина, також в пошуку, можемо обʼєднатися 🙃 є декілька хороших варіантів на south (legacy, wolf creek).
-
В середу їду в Едмонтон є 2 вільні місця. Пишіть в приват!
-
❄️Продам теплі зимові черевики на хлопчика. Витримають температуру до -40. Зовні – водовідштовхувальна поверхня, всередині – теплий валянок. Довжина підошви по валянку – 23 см. В ідеальному стані, бо син швидко з них виріс. Віддам за 10 CAD. Поміряти та забрати можна в Downtown.
-
Доброго вечора Хтось може міняв тут польське посвідчення водія... Можете розказати деталі, і чи реально (по потребі) його відновити Наперед дякую
-
Продаю Jeep Patriot 2009 2,4L объем, 172hp. AWD. Статус активный. Машина на ходу. Езжу каждый день. Пробег 290690 км. Бензин Автомат (cvt) Новые передние и задние стойки, новые тормозные диски и колодки. Канистра масла и фильтр для нового владельца. 4000$ CAD Приезжайте смотреть, будем общаться 🤝
-
За Польщу не скажу, але в кінці листопада "міняв" посвідчення водія яке отримував в Дубай, ОАЕ. Думаю у вас щось схоже буде Отже, В середині листопада здав теорію, в той же день отримав папірець-посвідчення 7го класу, яке дало мені право на проходження екзамену на наступний клас. Не відходячи від каунтера в реджістрі, сказав що в мене є права з ОАЕ, робітник забрав ті права і сказав чекати приблизно 2 тижні на евалюейшн. Не знаю що вони там оцінювали, можливо типу справжність, але чекав я аж до кінця грудня, телефонував в реджістрі раз на тиждень (тоді ще й робітники пошти бастували). Тим часом на початку грудня мені довелося летіти в Дубай на деякий час. Там я запитав в трафік департаменті як я можу відновити права і вони сказали що ті права що в Канаді треба оформити як втрачені, і в той же час за близько 100 доларів видали мені новий пластик. Врешті-решт, ближче до нового року я повернувся до Калгарі, і зателефонувавши в реджістрі отримав позитивну відповідь від робітника що я можу букувати екзамен на 5й клас, що я і зробив і через 2 дні здав екзамен. Я букував в вихідний і вранці, щоб менше трафіку було, але не найперший слот. P.S: по законам Альберти у вас повинні бути лише одні права, майте на увазі.
-
Дякую