UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день, подскажите пожалуйста проверенных агентов которые ковид 19 делают дистанционно?
-
Все залежить від вашого почуття гумору,все відносно цього
-
Здравствуйте! Подскажите как можно добраться с Украины до аэропорта в Франкфурте "Германия" ?
-
Для цього є сайти для короткострокової оренди Airbnb наприклад. Ми вже неділю живемо і платимо за це кошти бо поки не знайшли для себе житло постійне. Ми до цього готувалися і розуміли що так буде тому для мене це не було шоком. З нами живе жінка років 50 кожного дня плаче що не знає що робити - всі кошти використала на житло тимчасове, роботу не знайшла - певне що поїде назад з величезною травмою. Із за цього і статистика новоприбулих до відізджвючих 1 до 1. Бо всі переоцінюють реальність
-
Насправді десь у глибині душі я розумію чому так - бо чат це місце де можна познайомитися)
-
Щось я начиталися чатіків і уже стадний інстинкт почав розвиватися. Типу питай про все в чаті) шлях не туди
-
Лол. В мене є дружина. Хочеться знайти однодумців. Таким чином задаючи питання можна із знайти по тематиці ю. Коротше дві сторони медалі. Ідеально як я - запитав і відповів, тим самим може ще комусь допомігши)
-
Я дуже соціальна людина - спілкування дуже необхідне. Звичайно що кожному своє. Доречі слово за слово і майже знайомі 😉