UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я з дружиною так познайомився, також лайкала мої пости 😂
-
А ось і список цікавостей на завтра: 09 Feb 13:00 Ярмарка вакансій Зустріньте свого майбутнього роботодавця! Знайдіть роботу в сфері догляду за дітьми, на складі, охороні, фінансах, охороні здоров’я, громадському харчуванні та адміністрації
-
Так вам hr ваш випише, що цей пан працював на такій позиції, мав такі обов'язки, з такого то числа по такето. А форма - на англійській бажано, а як воно виглядить - ну у кожної корпорації може бути якийсь віддизайнений фірмово бланк для цього випадку
-
Безкоштовно?
-
Вам не треба це робити в Польщі, ви тут заповнюєте заявку, надсилаєте копії дипломів в WES, і контактуєте з польським деканатом щоб було швидше і просите їх заповнити їхню форму для WES. На сайті WES все описано, гляньте чи ваш вуз з Польщі має угоду з WES.
-
Я подала в консульство України в Канаді, вони роблять ту довідку з перекладом 40 доларів. Теж не знаю чи просто переклад довідки електронної підвйшов
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка (якщо ви володієте такою інформацією), зняти житло на airbnb, це аналогічно як на booking? Тобто без проблем, я можу завчасно забронювати і приїхати поселитись, чи бувають свої нюанси? Дякую)
-
Так все теж саме. Одна відмінність - вас можуть відмовити по якійсь причині. На букінгу - ні
-
⚡️Перелік громадян України, які можуть претендувати на виплати по 4500 грн. розширили — Денис Шмигаль Раніше такі виплати від міжнародних гуманітарних організацій передбачалися лише переселенцям усередині України серед найуразливіших соціальних категорій. Заявку отримання грошей можна оформити клієнтам цих банків. Ощадбанк Райффайзенбанк ПриватБанк
-
Час від часу. Сьогодні мене болить,але я і погано спала 3 ніч,тому не знаю чи саме сьогодні з шинуком звязано
-
⚡️Перелік громадян України, які можуть претендувати на виплати по 4500 грн. розширили — Денис Шмигаль Раніше такі виплати від міжнародних гуманітарних організацій передбачалися лише переселенцям усередині України серед найуразливіших соціальних категорій. Заявку отримання грошей можна оформити клієнтам цих банків. Ощадбанк Райффайзенбанк ПриватБанк
-