UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт 🙋🏻♀️ Шукаю роботу майстром манікюру в Калгарі. В Україні працювала в салоні та на дому, проходила відповідні курси і готова навчатися далі! Досвід роботи 2 роки. Для мене на першому місці задоволення клієнта: красиво, безпечно, швидко, якісно. Виконую гігієнічний манікюр, покриття, укріплення, нарощення, педикюр. Рівень англійської зараз В1, продовжую вивчати мову. Також володію німецькою, польською, російською. Якщо хтось має пропозиції чи знає куди можна звернутися- буду вдячна за допомогу ❤️
-
Рекомендую идти в клинику и у них спрашивать покрывает ли бенефиты ваши проблемы с зубами). Я так сделала. То, что мне коронки предложили поставить на три зуба, это не покрывает, но они пишут куда-то письмо и просят оплатить вместо меня, потому что я не могу сама это сделать. Сказали ответ ждать 3 мес (это не срочно). Все пломбы, чистку сделали по бенефитам вообще без проблем. И сказали, что никто из украинцев еще у них не платил сам.
-
Привіт, в суботу 09.09 є два місця на поїздку на озера Louise та Moraine✨ Якщо цікавить, пишіть в приватні повідомлення ✌️
-
Подам кавомашину в ідеальному стані . Користувалася пару місяців . Всі деталі в приватні Ціна 100 доларів
-
Продам Haier 32 in HD TV (MODEL:32D3005) 70$ Smart TV 30$ Clothes rack, white, 99×152 cm (39×597/8") 20$ Mainstays 28” Black Tower Fan Model 20$ Nuaer Portable Air Cooler, Quiet Desktop Cooling Fan 40$ MAINSTAYS Stainless Steel Dryer Rack 40$ COFFEE TABLE 30$
-
А на какой сложности то?
-
31го серпня