UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня допоможіть,будь ласка. Зараз в центрі видачі Приїхали брати Sin, мені матері дали. Донька 17 років ні. В інтернеті читала,що з 12 років видають. Працівниця видачі SIN сказала, що донька має Study Permit только для младшей и старшей школы, поэтому неможна номер SIN.
-
Отримав гарні відгуки про після посту, тому хочу порекомендувати лікаря-стоматолога Alsh з Westbrook Dental Center. Раніше ходив до іншої лікарні, але там черга як до зірок естради…Тому кому дуже болить або не хоче чекати, запитайтеся на ресепшені Мо, він дуже допоміг. Найголовніше вони працюють по бенефітам, тому скористайтеся поки вони ще діють. Гарного дня! maps.app.goo.gl/TaW5rmX8KTpdfZdr9?g_st=ic
-
Залежить від ризиків. Самі дорогі- то пожежа та затоплення. Я бачив, коли flood damage не входило і було досить дешево, і неконкретні вимоги лендлорда по «показати тенант іншуранс» задовольняло. З іншого боку, бачив $50к рахунок людям, які вирішили на страховці зекономити. Робили банкрутство
-
Ничего уже не сделать. Нужно было писать письмо на кризисную форму с объяснением почему не вкладываетесь в установленные сроки. Тогда бы в визе не отказали. Очень много таких претендентов. Можно получить visitor visa, без CUAET. За неё нужно платить и по прилёту не дадут сразу ворк пермит. На него нужно будет подаваться онлайн.
-
Всем привет !) кто знает где в Калгари находиться кузовной ремонт авто шпаклевка ,окраска, ремонт бамперов …… кто знает напишите в личку или в час хочу узнать про работу ..! Всем спасибо приятного дня !)
-
Доброго дня не підскажете Якщо прийшла відмова типу шо не встигли здати біометрію на куает , бо там черги в києві на два місяці вперед були можна ше щось зробити? Біометрія назначена на 14вересня записалися ше в липні місяці . Відмова прийшла тількі одній людині доньці і батьку все ок . Що робити як що матері прийшла відмова через те шо нема місць в києві на ті дати щоб втсигли люди
-
Дякую !