UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора. Можливо комусь буде актуально: звільняється кімната в будинку з 22 листопада (є можливість заїхати 21 листопада) до кінця місяця (будьте будь ласка уважні, кімната здається тільки на 10 днів не більше). Одна людина, бажано дівчина. Вартість 270 cad за 10 днів. Локація: 31st, sw. Всі додаткові питання пишіть в повідомленні. #rent #room
-
-
Хто печатав в бібліотеці? Як це робиться?
-
Сегодня спрашивала, за миллениум, но никто не ответил. Я его сделала, 121 в год
-
Не знаю звідки ви таке взяли. Ви провіряли цей факт? Бачили ці документи? Бачили в рос книжках інфо? Мені самій цікаво стало, піду пориюсь в павутині інтернету
-
-
Так не тільки Шевченко писав. Це була літературна мова в 19 столітті і навіть в 20 частково. Те що росіяни це використовують,щоб принизити,що не держава,це я трохи сумніваюсь,що до такого додумаються. У них це просто прописано в підручниках,ось вони і поголовно вчать це. А зміст 80% точно не розуміють. Якщо провести опитування чого на ,а не в, то вони просто скажуть,бо так правильно,бо їх так вчили і обґрунтувати нічого не зможуть. Ви їх занадто сильно наділяєте аналітичним мисленням. Якщо б воно у них було, то б такої підтримки геноциду в Україні з їхнього боку не було. Але кожен залишиться при своїй думці