UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тобто це справедливо вчитися на комусь і ще й за це гроші брати?
-
Доброй ночи. Подскажите, хочу арендовать жильё long-time, как происходит оплата? Можно ли оплатить картой в гривне, на пример монобанк? Или только канадский счёт?
-
Ще раз напишу - йти під ножиці Вінсента нікому не раджу 😁
-
Все таки ,якщо тренуватися на комусь, то безкоштовно. Так людина( клієнт) розуміє на що йде. Сорі,але я би не хотіла,щоб на мені вчилися за мої ж гроші
-
Перемещение между терминалами - это выход из транзитной зоны 100%.
-
Подзвоніть на горячу лінію. У мене таке було,що я заплатила на букінгу,а власник став мені писати в особисті,щоб я відмінила заказ ,бо у нього накладка,а він цього зробити сам не може. Я подзвонила на гарячу лінію і там вони самі відмінили і гроші вернулися всі меня, а якщо б відмінила я,то грошей я б не побачила більше
-
Я летела недавно через Лондон - есть правило . Перемещение в другой терминал - это покидание транзит зоны- не пустят без визы на самолёт
-
Ну,якщо неповну суму і людина знає на що йде,нехай буде
-
Людина яка добровільно сідає до недосвідченого перукаря, повинна про це бути повідомлена і дати свою згоду - це неодємна вимога. Кліент повинен бути попередженим. До речі в Україні (маю на увазі сучасну) вас можуть і не попередити про це, ви можете і не знати, що вас стригла учениця. І крім цього взяти повну суму стрижки. Прошу вибачення у модератора, за розмову не по темі чату.🙏
-
Навіть не уявляю де там жити можна