UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт , є кімнати під рент у NW , заселятись можна все
-
www.facebook.com/marketplace/item/217122681049286/?mibextid=2JQ9oc
-
Теж питания вишче
-
І мені підкажіть будь ласка😄
-
Добрий вечір 🙌у зв’язку з переїздом ПРОПОНУЄМО з 1листопада ( можливо раніше)чудову 2 кімнатну квартиру,2 ванни,пралка та сушка, в найкращому домі Олівер,р-н Даунтаун!В кв. можемо залишити диван,лампи,товари для кухні (ІКЕА) та пропонуємо ліжко та матрац(ІКЕА)QVEEN SIZE за 300 доларів,які є в квартирі! В домі є джим, зона патіо та зона вигулу тварин.Сітрейн ,магазини, бари в 5хв. ходу.Оплата 2640. Деталі в ПП🙌
-
Всім привіт. Пишіть якщо потрібно кудись зателефонувати та поговорити англійською, або сходити з Вами кудись в downtown чи westbrook. Або підказати щось по документах по приїзду тощо. Якщо я буду вільна в той час, що вам потрібно, я допоможу безкоштовно
-
на що схоже?
-
У нас у всех адреса в документах турецкие и проблем не было, сделали скидку по CUAET.
-
Мы делали месяц назад (у подруги муж турок). У всех нас одинаковые цены. Если в его Work Permit указан CUAET его паспорт ничего не меняет.
-
Звільняю кімнату з 1-го жовтня для хлопця або дівчини, залишається сусід-хлопець. Район Chinook. 2 хвилини від ТЦ. Автобусні зупинки поруч. 15 хв. до C-Train. Це двокімнатна квартира. Є парковочне місце. Це останній місяць оренди, можна продовжити. За жовтень необхідно заплатити security deposit (775) та за місяць (зі світлом та інтернетом буде приблизно 850). З 1-го листопада оренда буде 1875 на двох.
-
Мы носим сюда 629 10 Ave SW, Calgary, AB T2R 0B2, Канада