UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, підкажіть назви ресайклінг центрів куди можна завезти пляшки від молока, жестяні банки і тд. Дякую
-
А коли і де ІТ здибанки? :)
-
Саме головне зробіть work permit, з житлом можуть допомогти, на 2 тижні орендують готель, якщо будуть місця, організація CCIS вона знаходиться на 17 виході з аеропорту, правіше, там україномовні вони вам все допоможуть, розкажуть де шо і як робити
-
Друзі, може хтось буде з Житомирщини найближчим часом летіти до Калгарі. Брат мені зробив шкіряні брелоки з нашою символікою, та не встиг відправити новою поштою до Німеччини. Буду дуже вдячна, якщо зможете кинути до валізи
-
Друзі, підскажіть такий момент Для подачі на ПР треба контракт від роботодавця чи просто виписка що ти пропрацював якусь кількість годин ? Чи потрібно наполягати на контракт при влаштуванні ? Дякую
-
Це її звичайна ціна, вже 8 місяців купую😉
-
❗️❗️❗️ Доброго дня всім Є РОБОТА !!!👷♂️ Для тих хто вміє робити монтаж, реставрувати, ремонтувати ПІДЛОГУ. ▪️Hardwood ▪️Laminate ▪️Engineered Floor ▪️Vinyl Компанія Lux Flooring шукає тільки професіоналів, людей з досвідом роботи! Пишіть в особисті, буду радий допомогти 👋
-
Вакансія не моя, прислали із CCIS сегодні на пошту. Посилання (прибрати пробіли) htt ps://fa-etus-saasf aprod1.fa.ocs.oraclecloud. com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_2004/job/51751/?utm_medium=jobshare
-
Доброго дня, у шопі де я працюю потрібні механіки с досвідом роботи. в обов'язки входить: робити технічну інспекцію , заміна різнамонітних елементів авто, вміння робити розвал-сходження та шиномантаж буде гарним плюсом. Бажано знати назву з.ч. англійськоїю, також робота виконується за допомогою вашого інструменту. Owner має два шопи- один близько від зупинки Heritage, інший Chinook. Заробітна плата після співбесіди, старт від 22$/год. два рази на місяць, офіційно оформлення та бенефіти після пробного періоду 3 міс. Телефонуйте або відсилайте резюме 4032583030 , [email protected] Calgary
-
Дякую!
-
Перевірти що на техніці написано, яка напруга. Якщо техніка 110-220 в, то буде працювати. Але стосовно гриля - подібні речі із нагрівом, навіть якщо 110-220 , від 110 працють слабо. Є досвід. Можна придбати конвертор напруги, але для гриля буде коштувати як гриль, якщо не дорожче. Подивитися потужність гриля у ватах, та ціну конвертора для нього.