UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Молитва, это не заученные слова из молитвенников. Это разговор с Богом, представьте ,что вы делитесь переживаниями с другом. И кстати , вы можете молиться где угодно, как угодно( то есть сидя, лёжа, стоя) и когда угодно . Бог слышит вас и хочет вам помочь. Главное молиться искренне ☝️
-
Вибачте, а що писали в листі? )
-
В аэропорту самый плохой курс.
-
или генератор топливный
-
Можете на Амазоне посмотреть конвертор с 220 на 110 вольт, кстати
-
В Стиме скидка на Глумхэвен)
-
Переходники тут не выручат особо. Смотрите вольтаж. Если только 220V, то не будут работать. Если 110-220 то будут.
-
Добрий вечір. Можливо є хтось з майстрів кавових машин в Калгарі? Дякую
-
Добрий день. Маю питання-ми передали поштою з Європи кухонний гриль та кавову машинку. Підкажете будь ласка чи буде працювати техніка в Канаді? Ми купили перехідники з європейської розетки на канадську. Дякую
-
ще можете через католицьку систему освіти - це окремі організації з муніципальною CBE
-
У школі середньої доньки була, бо вона в elementary, вони сказали не мають контактів, а у групі знайшла інфу лише по North Calgary))) Дякую за ссилку, буду дивитися.
-
про субсидію читайте на www.alberta.ca
-
сходіть в найближчий до вас коммунити центр, або школу. там підказують.
-
Дякую )))
-
Монитор Apple Studio Display 27" 5K with tilt- and height-adjustable stand $1900
-
Мені перекладали у самому хелсі центрі- я принесла на укр, вони відправили на переклад
-
Доброго вечора У кого маленькі дітки ( до 3 років) ходять у садочки на SE? І як ви реєструвалися? Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Я з цього приводу зроблю пост скоро