UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Там ціле відео є, але не можна чомусь тут розмішати відео повідомлення.
-
Фото для привернення уваги??
-
В продовження теми Сашко Матрац його дружина засвітилася в шахрайських схемах з безкоштовним готелями. (на фото не вона)
-
А що, я бачив інтерв'ю схем де він рулив зелену шкоду десь Ізраїлі). Мільярди то таке, а таксування то для душі.
-
В мене ще 2 є, якщо продасиш 60% твоїх))
-
Olena Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Шановний, ну як можна поширювати неперевірену інформацію? І хто ця людина на відео? Я сьогодні телефонував і волонтерам в аеропорт і в Catholic Social service. Ніхто цю дівчину не знає. Я безкоштовно допомагаю людям забронювати готель, витрачаю на це багато часу - пояснити що і до чого. Гроші я беру тільки за трансфер з аеропорту до готелю, бо витрачаю на це паливо та ресурс машини. На цьому відео неправдива інформація. Ви не перевірили та поширюєте 🤦 Як Вам легко щось "продати"... Просто закинули дезінформацію і всі "схавали" 🤬 P.S. Новоприбулі українцв щасливі, що людина консультує їх, зустрічає в новій країні, допомагає на рецепції заселитись в готель. А це дуже важливо, коли ти не знаєш англійської та не спав 2 дні. Вам не подобається те, що я роблю? Можете краще або безкоштовно, будь-ласка, робіть. Може досить тільки язиками "чесати"
-
Хайпувати, пліткувати, розводити срачі і обливати один одного брудом- це ж так по нашому, по українські! Люди думають,що переїхали з України до Канади, а насправді ,Україна переїхала разом з нами..
-
k_marin_a Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Отже ви дуже добра людина, а цей срачь в вашу сторону він взявся ні з відки? Так?
-
Про вас теж можна зняти кумедне відео. Ну типу, Денис- пліткар. А потім доводьте широкому загалу, що це не так.
-
Нащо ти мені відповідаєш запитаням
-
Ви особисто були свідком шахрайства і маєте особисті претензії? Чи одна бабка вам на базарі сказала? Надивляться тих тік-токів і давай- понєслась.
-
Eloise Moore Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Це риторичне запитання. На нього непотрібно відповідати☝️
-
Запрошуємо діток на онлайн заняття з - Підготовки до школи (математика, логіка, читання,письмо, світ навколо нас, англійська мова) ⁃ Заняття з розвитку для малюків (від 4 років) ⁃ Супровід шкільної програми (НУШ, Росток) ⁃ Фізика ⁃ Шахи ⁃ Логопед В школі проводять заняття досвідчені та перевірені репетитори🧑🏻🎓 Всі навчальні програми будуються індивідуально під кожного учня, враховуючи поточні знання та мету навчання👆 shabadoo.com.ua/childrens-programs/
-
Думка про людину складається з її вчинків маленьких чи великих це вже байдуже. І коли я бачу багато негативних відгуків, і вчинків, які точно не фарбують людину. То для мене ця людина гівно. Потрібно мені перевіряти інформацію перед тим, як її подати в іншу групу напевно так, а може й ні. Якщо ти про мене знімешь відео про те, що я плітки пускаю. Я просто пройду мимо і посміюся. Так як це не правда, і мені не потрібно буде виправдовуватись за свої дії. Моя думка така якщо людина починає виправдовуватися в тому, що вона не робила або робила але трохи, або не так як написано ... То ця людина замішана в цій дії.
-
Безкоштовно, ми маєте право на свою власну думку. Як і я на свою. А я вважаю, що такому суворому чоловікові,як ви- не личить і не пасує розносити по чатіках дівчачі плітки.
-
Але ця історія не завершена, я так вважаю. І ми ще всі зможемо далі побачити чи то дійсно плітки, чи "диму без вогню не буває".