UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Як то кажеться-сіюлейтер. Але наступного разу, приходьте, будь ласка , з хвактами. ☝️
-
Очевидно, ви дуже добре розумієтеся на специфіці ,, бронювання,, безкоштовного готелю для новоприбулих українців. Без сумніву, широкому загалу буде цікавою ця інформація. Раніше, безкоштовний номер у готелі можливо було отримати тільки по прибуттю. А зараз ,виявляється, його можна забронювати через дівчат,які на зарплаті в соціальних службах? Чудова новина!
-
Я собі знаю ціну. А срач взявся від 1 ображеної людини, якій це вигідно (не знаю чому, може заздрість чи незадоволенність своїм життям)
-
Денис, а де негативні відгуки??? ------- І Якщо Ви такий борець за правду, то може спитаєте напряму цю людину, що відбувається, чи це правда? Чи Ви зробили висновок про людину виключно через погляд іншої людини? Не було думки, що інша людина - гімно, яка намагається очернити співвітчизника через заздрість?
-
Andrey Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Добрий день , хто знає як шукати ментора , наставника в роботі за спеціальністю ? Маю освіту агронома і досвід 9 років в цій сфері , хочу працювати за спеціальністю під керівництвом «вчителя» я знаю що є такі можливості в Канаді але не знаю з чого почати ! Хто має подібний досвід в пошуку ментора за своєю професією прошу відгукніться треба порада ! Дякую заздалегідь .
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто виїхав з батьками, які постійно приймають ліки від тиску та діабету. Чи покриває страховка людям, які приїжджають по cuaet?
-
Слава Україні!!! Створений канал (група) в телеграмі PR CUAET для взаємодопомоги, а також обміну досвідом при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В группі уже 6!!! досвідчених міграційних консультантів- можете ім задавати свої питання. Шукайте в телеграмі: PRCUAET
-
💥Розіграш💥 2 квитки на концерт групи «Без Обмежень». Який відбудеться: 23 Вересня о 6-тій вечора. Де ? 📍 Union Hall, 6240 99 St NW,Edmonton, AB, Canada Що потрібно зробити ? 1.Натиснути кнопку під цією публікацією «Беру участь» 2.Бути підписаним на наш канал t.me/ukredmonton і чат t.me/ukredmontonchat Результати конкурсу будуть опубліковані на каналі в понеділок 18 вересня о 6-тій вечора.
-
✅ Сертифіковані переклади для еміграції в Канаду 🇨🇦🇺🇦 Українське Бюро перекладів Fidem Moris ✅Кожен переклад згідно вимог IRCC завіряється афідевітом (клятвою та підписом перекладача) та печаткою Бюро ✅ 5 років досвіду перекладів для провінційних та федеральних програм ✅ Перекладаємо на англійську з української, іспанської, німецької, італійської та інших мов ✅ Ми вникаємо в усі тонкощі ваших документів та дбаємо перш за все про ваші інтереси ✅ Наші переклади заряджені на швидкий розгляд справи та блискавичне отримання PR! Напишіть адміністратору @Anastasiia_FidemMoris і ваш перекладений пакет документів для подачі на PR буде у вас якнайшвидше!
-
Николай Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Як може бути "єміграція" в Канаду? 🤔
-
Слава Україні!!! Створений канал (група) в телеграмі PR CUAET для взаємодопомоги, а також обміну досвідом при подачі на PR, для тих хто приїхав по CUAET. В группі уже 6!!! досвідчених міграційних консультантів- можете ім задавати свої питання. Шукайте в телеграмі: PRCUAET
-
Germaine Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Oleksandr Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Alex Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.