UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Для початку перестаньте порушувати ПДР. Не буде платити за перевищення швидкості і червоне світло, більше грошей лишеться))
-
Anna Вітаємо в UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat Правила чату: 1.Мова спілкування - на Ваш вибір 2.НІ мовним питанням 3.Поважати співбесідників 4.За розпалювання ворожнечі БАН 5.Нецензурна лексика заборонена 6.Самореклама заборонена.
-
Я їзжу як найповільніший водій в Едмонтоні. На червоне світло проїхав єдиний раз на 2й день після покупки машини. Тут світлофори працюють не так, як в Європі. Зелене світло не блимає, а одразу перемикається на жовте і потім червоне. І треба екстренне гальмувати з 60 до 0 км/год. Зараз вже звик до цього...
-
Irina Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Рвтм Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Та у вас завжди винні всі, навіть світлофори)) А на швидкість штраф чому мали? Не подумайте, їздіть як хочете. Просто людина яка має обмежений бюджет і шукає будь яку дрібницю для підробітку, а потім пише сам які в нього штрафи....
-
Чим мені тут подобається, так як в Україні виходить часто дорого) Гарного дня
-
А сколько стоит с аеропорта к отелю отвести?
-
Ще один...в бєлом пальто..
-
Я пишу бо нічого приховувати і можливо це комусь допоможе. Червоне світло і швидкість були на одному перехресті в один момент, бо намагався проскочити, як в Україні 🙈 Після штрафу вже так не роблю і взагалі не порушую. Дуже дорого 🙃
-
Напишу Вам в личные сообщения, тут реклама не приветствуется
-
Кожен живе як хоче! В білому, сірому пальто чи в майці. Ваш коментар дуже змістовний, продовжуйте в тому ж дусі.
-
Заплатить за рекламу адміністрації і буде вона навіть дуже прівєтствоваться..
-
В моєму коментарі закладений глибокий зміст☝️Але невермайн. Живить,як вважаєте за потрібне,. Просто огидно,коли виходить такий моралізор і починає копирсатися у чужій брудній білизні, обсмоктуючи зі смаком в 158 раз одну й ту саму тему і повчати незнайому людину,як йому жити.
-
Alexandr Filatov Для підтвердження що ви не бот і не спамер, натисніть кнопку 👇🏼 🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦🇨🇦🇺🇦 To confirm that you are not a bot and not a spammer, press the button 👇🏼
-
Тут в чаті ви коперсаєтесь і повчаєте всіх постійно, тільки чомусь ви цього не замічаєте. Тож вам має бути огидно від самого себе, слідуючи вашій логіці. А насправді огидно це коли погані вчинки, якийсь неморалізатор виправдовує безглуздістю, як робите ви. А зміст вашого коментаря був, щоб я якраз зреагував, бо ви ще той *фейсбучний воїн*. Давайте ви не будете мене вчити, а я в свою чергу вас буду також обходити стороною
-
Володимир, Я Вас особисто не знаю. Але дуже дякую за публічну підтримку ✊️ Хочеться спілкуватись саме з такими українцями - які позитивно налаштовані, вміють критично мислити, пробачають помилки, можуть стати на місце другої людини ❤️
-
Доброго вечора! 📇 Допоможу з записом на закордонний паспорт до посольства у Эдмонтонi/Торонто, звертайтеся в особисті повідомлення 💌