UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрий ранок! Підкажіть будь ласка хто нещодавно купляв білети з Варшави до Єдмонтона які приблизно ціни зараз?
-
Летіла з собакою 20 кг. Спочатку вам треба дізнатись в авіакомпанії, якою збираєтесь летіти, чи це можливо на тому рейсі, який ви обрали (обов'язково скажіть вагу собаки). Також перевірте, чи можна летіти вашій собаці, бо є обмеження в залежності від породи. Якщо все ок, то купуєте квиток собі, а потім додаєте квиток для собаки як додаткову послугу. Також треба купити клітку, яка буде підходити для ваги та розмірів вашої собаки, подивіться документацію від IATA щодо транспортування тварин. З документів має бути чіп (це більше для вильоту) та вакцинація від сказу, перевірте про всяк випадок на сайті ircc чи є якісь додаткові вимоги. У нас був український паспорт собаки з усією інформацією, якщо у вас нема, то можна зробити в Європі. Також я зробила про всяк випадок справку про огляд ветеринара, що собака здорова та тоже летіти. Авіакомпанія вам скаже, за скільки годин треба бути в аеропорту з собакою, ми були за 3 години. Вони перевірили документи, і забрали собаку, вона летіла в багажному відділенні. У нас був прямий рейс, і я забрала її на oversized luggage після паспортного контролю.
-
Вітаю. Друзі якщо хтось має досвід або знає має інфо перельоту з Варшави або іншого місця до Едмонтона з великою собакою вага якої більше 40кг. Поділіться будьласка. Як купували білет як в еропорту при вильоті як плрильоту і які документи на собаку. Буду вдячний за інфо. Якщо можна напишіть в особисті.
-
Велике спасибі.
-
Я не пробував цього робити, тому не скажу, але був присутній коли дівчині у Волмарті оформлювали контракт без телефону, нам оформили також контракти без телефонів без проблем.
-
Дякую. А ньюкамерам ця опція доступна?
-
Нічого складного, купуєте контракт на зв’язок і отримаєте телефон, але його ціна буде у вартості контракту на 12-24 місяці, є телефони які взагалі нічого не варті тільки вартість зв’язку
-
Доброго вечора. Збираюсь купити новий телефон. Може хто знає, які в Канаді є плюшки на придбання смартфонів? Чула, що в Америці є певні схеми за якими айфон можна придбати дуже дешево.
-
За данную медкомиссию деньги вроде не возвращают.
-
О’кей,дякую)
-
Не знаю)))
-
Я бачила з 1 жовтня Але квитки взяли на 30 вересня (((((
-
А якщо це 30 вересня?То навіть якшо є негативний тест треба карантин?
-
В закрепленних є про відміну ковід обмежень
-
С першого жовтня не буде ковід обмежень і не буде arrive can
-
А можно повернути?