UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
15-20 kg
-
Підкажу :) привіт Грант - отримуєте автоматично, якщо відвідує дитина садок, що має ліцензію. Вам для цього взагалі нічого не потрібно робити. Це ~ +- 50% вартості. Субсидія - на неї Ви подаєтесь, після того, як починаєте відвідувати садок і маєте мед.карту Альберти. Розглядають дуже швидко, буквально декілька днів і відправляють Вам лист на пошту. Ви просто показуєте його в садку і все. Субсидію дають зазвичай на ~ 6міс., потім можна ще раз продовжити. Якщо Вам потрібен цей файл, можете мені в приват надіслати Ваш мейл.
-
Ось цікаво, коли закінчиться Elan, ви його де брати будете?))
-
Я теж так в думаю і читала за це, але один комент насторожив) Дякую за відповідь!
-
Доброго ранку! Ви прилітаєте в Едмонтон в міжнародний аеропорт з за кордону і в любому випадку ви повинні пройти міграційний прикордонний контроль от цей офіцер Вам і буде робити ворк перміт
-
Забей на них
-
Одразу в Едмонтон
-
Добрий день, в іншій групі зустріла інформацію, що в аеропорту Едмонтона немає офіцера і не можна отримати ворк перміт Можливо хтось стикався з такою інформацією і може підсказати на практаці як?
-
Ой а нецензурно це у вас тупий, не смішіть людей
-
Ну тому всім кого не держать в цьому каналі можу сказати що Admin не ниче відповідальності за ту інформацію яку від постить сюди відусіль і чи правдива вона чи хтось тільки що на заборі написал а потім скопіював сюди це вирішувати кожному.
-
З самого початку треба було самому просто писати та і все і ніхто б вас нецензурними словами не обоажав (що взагалі маловірогідно що було), яка різниця скільки підписників і яка мита у кожного на думці, сам факт що ви копи пейст без якогось дозволу це як ви щось винайшли а Вася сказав що то він, не відчуваєте різницю ще досі?!
-
Дякую?
-
Вітаю! Здав мед. комісію за місяць до приїзду до Канади. По приїзду сказав це офіцеру і показав йому виписку про проходження медкомісії. Він видав work permit, але в ньому все одно в примітках є обмеження: робота з дітьми, ферма, медицина. Чому так сталося і як відмінити ці обмеження? Особливо цікавить робота у сільському господарстві. Дякую.
-
Є free store (введіть так у пошукову строку на фб, там буде їх офіційна сторінка, вся інфа - адреса, години). Знаходяться в даунтауні. Для продуктів - food bank, перший раз їм треба обов'язково тільки телефонувати. Контакти можна знайти в гуглі.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи є у Едмонтоні гуманітарний склад з сезонною одежею, речами і продуктами першої необхідності? Якщо так, то де він знаходиться і які часи роботи? Дякую)