UKR 🇺🇦Edmonton 🇨🇦 Chat
-
Добрый день. Питання до тих, хто пройшов медогляд, і вернув 125 дол назад. Як ви це зробили і що для цього треба?
-
І якщо так, чи потрібно заповнити arrive can?
-
Привіт! Хтось в курсі чи по грін карті можна приїхати в Канаду як турист?
-
Дякую велике!
-
Вітаю друзі! Така ситуація. Мій двоюродний брат на початку війни виїхав до Німеччини зі своїм рідним 17 річним братом та 4 місячним сином ( його дружина померла до війни, коли сину було 3 місяці.) Брат планує летіти до Канади. В брата, його звати Саша, є закордонний паспорт але у сина якому вже 1 рік та у брата 17 річного немає паспортів. Чи він може вилетіти з ними без паспортів, чи обов'язково треба робити паспорти. Йому треба якнайшвидше вилетіти.
-
У Вас вийшло)
-
Доброго дня. Шукаю людину на підселення Едмонтон. Після 20 жовтня
-
Доброго дня українці! Терміново потрібна допомога з розміщенням у Едмонтоні на 4 дні, з вечора п'ятниці 30/9/2022 до ранку вівторка 4/10/2022 для однієї людини. Також потрібна допомога волонтера-перекладача для оформлення медичної страховки у Едмонтоні. Хто чим може допомогти або підказати? Пищить у приватні повідомлення. Дякую всім!)
-
Дотепно😛
-
:) я все детально описала) Грант автоматично -> садки, які мають ліцензії
-
Ну зараз кожен другий хто приїхав у Канаду - блогер. У кожного свій контент, «авторський». Наприклад: «Не отримуй СІН номер поки не подивишся це відео» або «костко або волмарт - вирішальна битва. Є дійсно цікавий контент та талановиті люди. Але блоггінг - це перш за все особисте бачення, що у цьому може бути ноу-хау я не знаю.
-
Кому не подобається Ваш канал чи те, що Ви тут виставляєте, то однозначно нехай вийдуть звідси і не несуть негатив. Замість того, щоб згуртуватися і допомогати один одному, йдуть якісь розбірки. Просто не звертайте уваги.
-
Доброго дня А куди подаватись на грант?
-
на SchoolZone есть опция. Но из личной практики, автобус никогда не приходит в то время, когда указано на сайте.
-
Не звертайте уваги. Ваш чат допомагає багатьом з різними питаннями. Можна знайти відповідь та пораду на багато запитань. А щодо таких "пані", я не впевнена, що то її особистий переклад. Тому просто блокуйте її та подібних їй.