Вінніпег для українців Канада
-
Да, меня там тоже не очень хорошо приняли и не хотели авто показывать...
-
Очень понравились машины субару Кросстрек
-
Я сегодня был в Киа, Хюндае, Субару, фольце и Тойоте
-
Хороші машинки, мені теж подобаються.
-
youtu.be/I_iwStSwh_g?si=2eIuEuQLu-0Emk-M
-
Нужно звонить на указанный номер телефона
-
Хто стикався із тим, що при подачі на федеральну виплату, на дітей ($1500), видає помилку і не пропускає далі. Підкажіть що робити. Вся інформація яку вводили вірна
-
Send nudes
-
Доброго дня ! Працюю в найбільшій телекомунікаційній компанії Канади як sales representative. Одже кому потрібні найкращі умови для підключення домашнього інтернету, телебачення, мобільного зв'язку чи консультація для розірвання контракту з наявним провайдером в межах Канади надсилайте питання в особисті повідомлення. Євген: +1 587 930 64 97; WhatsApp, Telegram.
-
Вітаю всіх. Чи можете поділитись інформацією. Можливо хтось володіє такою або ж є якісь джерела. Були в Канаді по CUAET в березні 2023р. Один день провели у Торонто. Отримали WP та SIN. Повернулись у Європу де проживаємо понад 6 років. Зараз збираємось емігрувати до Канади. Але ще не пройшли медогляд. Які можуть бути наслідки якщо не вклались в 90 днів. Прошу тільки про перевірену інформацію)) Тому що скільки людей стільки ж варіантів) буду вдячний за конструктивну відповідь) всього доброго Вам❤️