Вінніпег для українців Канада
-
Мої вітання. Я до кінця не можу зрозуміти, що таке GST, чи може хтось пояснити в двох словах?
-
ні, хочу там купити, і пригнати сюди. Там краще вибір авто
-
Дякую за відповідь! Я сьогодні дзвонила, мені сказали подавати на себе окремо і на дитину разом з собою теж окремо ( якщо не вийде) то звертатися до еміграційного сервісу там допоможуть. Я записалася на середу. На себе відправила,а на дитину все таки помилка.
-
Також вони продають меблі. Може комусь буде потрібно
-
Сдається однокімнатна квартира!! 1080 Henderson hwy 1040$ всё включено 7 этаж.Есть сауна и джакузи бесплатно,паркова подземная 80$. Текст не мій, люди їдуть з Канади 9ого, попросили скинуьи. За всією інформацією телефонуйте: 2042306813.
-
Може комусь потрібно. Або вашим знайомим. Люди їдуть з Канади і продають свої меблі, допоможуть привезти додому. Звертайтесь за номером телефону:2042306813
-
Добрий вечір Шукаю терміново сантехніка та майстра який може відремонтувати пральну машину на вихідних Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Група Вінніпег?
-
Добрий день, мой знакомый ищет работника в фирму которая занимается отоплением и кондиционированием домов . Фулл тайм. Требования к работнику минимальный Английский, минимальный опыт работы в этой сфере, если опыта нет то всему научат . Отправляйте свои резюме на этот адрес [email protected]