Вінніпег для українців Канада
-
Мы тут пытались собраться в мак на кофе и в итоге пришли только двое🤔
-
Цены те же
-
Только кофе?
-
Адреса 265 Princess st
-
Всім привіт. В саб здається простора 1 кімнатна квартира в центрі міста. 1365 + електро. Заїзд з 1 грудня. По домовленості можливо і швидше. Дуже чудова автобусна розв'язка в 2 хв. Неподалік Red River College. За додаткову плату в 50$ парковка з розеткою. Новобудова з новою кухнею. Пральня на поверсі. Для перегляду звертайтесь в особисті або за номером 204-698-8783 Олександр
-
Доброго вечора скажіть будь ласка чи хто чув таке що можна полетіти безпосередньо в Торонто і записатись там на місці?)
-
Вітаю! Можливо хтось буде їхати у Вінклер або Морден наступного тижня, напишіть, будь ласка, треба 1 чоловіка підвезти (за оплату). Дякую.
-
Добрий вечір, шановні) Хто має змогу допомогти перевезти дрессер? В нашу машину не стає😭 Напишіть в пп)
-
Привіт. Таке саме вибило на дитину, у багатьох така помилка вибиває. У такому випадку треба дзвонити за вказаним номером, компʼютерний голос (англ) буде вам говорити 15 хв, натисніть то і це, номер тел і т.д. В кінці можна запросити зворотній дзвінок, мені передзвонили через 10 хв пані і я розказала ситуацію, треба буде лишити номер і електронку(тримати ворк перміти біля себе) і вона сказала, що спробуйте через тиждень і прийшов мейл із інструкцією. Буду пробувати наступного тижня ще раз.
-
3,15 $ на годину 30 хв, транзитний квиток