Вінніпег для українців Канада
-
В мене таке було. Я подзвонила, сказали спробувати за тиждень. Зареєструвала себе без дитини. За тиждень спробувала зареєструвати сина, знову помилка. Я подзвонила ще раз, сказали спробувати за тиждень. І врешті решт, через тиждень все вийшло
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, в останній раз ви подавали як myself and/or dependents чи guardian (2 графу)? Вносили і свої дані і дитини? Дякую.
-
Англійська, іспанська мова онлайн від мовної школи EDUCADO🥑 Польська мова 📍Вартість індивідуального уроку: від 380 грн/60 хв Французька, італійська, арабська, гінді 📍Вартість індивідуального уроку: від 480грн/60 хв ✅Є безкоштовний пробний урок 📩Якщо цікаво, пишіть в особисті
-
Всім привіт ! Якщо Ви шукаєте авто по гарним цінам, я маю для вас інфо, мій чоловік працює на сто, та тут є великий вибір авто, можливість кредиту! Якщо вас зацікавить якись варіант пишіть мені !
-
www.gwbautosales.com/inventory/body_type/suv
-
Доброго ранку, можливо хтось займається налаштуванням пк, злетів віндовс і не має можливості встановити новий
-
Доброго ранку, можливо хтось займається налаштуванням пк? Злетів віндовс і не має можливості новий встановити, потрібен на флешці
-
Купите проездной, на месяц а лучше оформите winpass. Это выгоднее
-
🆘📣НАДАЮ ПОСЛУГИ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ📣🆘‼️ 🔥Пікап Трак🔥 +14315882568 Квартирні Переїзди: Доставка: Вінніпег & Околиці Перевезення: Речей,Меблів,Матраців,Диванів Послуги: Вантажників #Перевезення #moving #deliveri #Доставка #Вінніпег #ВантажніПеревезення #Мувинг. #ПеревезенняМебелі #Winnipeg — у Winnipeg. — у Winnipeg. — у Winnipeg.📌👍 instagram.com/deliverywinnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго дня! Шукаємо будинок у Вінклері чи Мордені? Сімʼя з трьох людей (синочку 2 рочки), без шкідливих звичок та без домашніх тварин. Готові вʼїхати з 1 грудня. Дякуємо.
-
Есть 10 виндовс.
-
Подскажите когда прилетаешь,в отель селят,но есть две кошки с собой.Как тогда обстоят дела?Нужно предупреждать как то заранее или как лучше?И заселят ли вообще?
-
Спасибо)
-
Врятли,у меня друг заплатил 50 долларов штраф,а если не заплатишь и без твоего согласия дернут со счета да и всё