Вінніпег для українців Канада
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка. Батько прилетів у Торонто і не отримав work permit. Чи може він отримати у Вінніпезі? Дякую!
-
Продаю все що на фото. Стіл круглий складний 70$ Крісла чорні шкіряні по 15$ Мікрохвильова піч 30$ Новий тостер-пічка запакована 40$ Новий тостер запакований 30$ Нова кавоварка на капсули або на зерна також запичатана (мож вибирати) 50$ Хлібопічка 20$. Можу допомогти з доставкою) Можна торгуватись)
-
Свіжа вакансія оператора важкої техніки (бульдозери, екскаватори). місто Вінніпег Заробітна плата віл $25-32/год (в залежності від рівня мови та досвіду) Обов'язки: - Експлуатація та керування важким обладнанням - Завантаження та розвантаження обладнання з транспортних засобів. - Володіти повними знаннями про налаштування машини. - Вміння ремонтувати та обслуговувати техніку. - Регулярно вести записи про продуктивність функціональності машини. - Дотримуватися політики та процедур безпеки компанії. - Проведення передрейсової та післярейсової оцінки обладнання. - Виконувати дрібний ремонт і повідомляйте про проблеми для більшого ремонту Резюме на пошту: [email protected]
-
Свіжа вакансія оператора важкої техніки (бульдозери, екскаватори). місто Вінніпег Заробітна плата віл $25-32/год (в залежності від рівня мови та досвіду) Обов'язки: - Експлуатація та керування важким обладнанням - Завантаження та розвантаження обладнання з транспортних засобів. - Володіти повними знаннями про налаштування машини. - Вміння ремонтувати та обслуговувати техніку. - Регулярно вести записи про продуктивність функціональності машини. - Дотримуватися політики та процедур безпеки компанії. - Проведення передрейсової та післярейсової оцінки обладнання. - Виконувати дрібний ремонт і повідомляйте про проблеми для більшого ремонту Резюме на пошту: [email protected]
-
www.facebook.com/marketplace/item/841710617324514/?mibextid=dXMIcH
-
Дуже дякую! Спробуємо так зробити. Якщо ще хтось стикався зі схожим питанням - теж напишіть свій досвід, буду вдячний 😊
-
Так, коли пишеш є кнопка прикріпити файл
-
Це до кризової форми?
-
Забула додати, я ж ще й фото першої сторінки нового паспорта прікріплювала
-
Я робила так дітям, писали після отримання в кризову форму про те, що так і так отримано новий паспорт , прошу внести зміни до моєї аплікації і вклеїти візи в паспорт з більшим строком дії. Потім чекала трошки, десь тиждень і відправляла на вклейку, також вкладала листа від руки англійською з тим же текстом, тільки додавала що у кризову написали про зміну паспорту. У обох дітей візи вклеїли, не зважаючи, що ми прострочили майже на 4 місяці, але ми з ТОТ, може це прийняли до уваги