Вінніпег для українців Канада
-
Со сдачей экзамена это возможно
-
Удaлённый вид. Удoбный гpaфик. В нeдeлю oт 630eur. Oт 3 чacов в сeти. Пишите.
-
www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx Вот на этом сайте есть таблица со списком стран, права которых можно обменять без экзамена. Права Испании можно поменять со сдачей экзамена. Записаться на экзамен можно в любом отделении mpi
-
Доброго усім сніжного дня) у мене запитання над щод прав, у мене іспанські права я їх отримував там українських в мене не було ніколи але хочу поміняти їх на канадський це можливо чи тільки з українськими правами можливо отримати канадські права на водіння? Буду вдячний за любу надану інфу.) усім гарно дня !
-
Добре дякую)
-
Привіт. А у мене таке питання. Як ви реагуєте на людей, які приїхали в Канаду, з певним запасом грошей. Шукали роботу, знімали квартиру, оплачували як усі порядні. Їжу в супермаркетах купляли. Пройшов певний час, скажемо півроку. Людина роботу не знайшла. Гроші закінчуються. І все. Їжу можна у фуд банку брати. А з квартири вас виселять. Як не зимою. Так літом. От в кого які поради для такої ситуації. ? Хотілося б почути версії і роздуми розумних людей.
-
В манитобе и альберте не надо сдавать.
-
Смотря в какой провинции
-
Хах. Пінакл кажеш. Я вчора був на зустрічі з ними. Дали мені форму заповнити. Так там 4 листки. І в кого англійська слабенька, то не вдасться заповнити. Я їм подякував і покинув зустріч. Англійську треба добре знати. Робота є. І пропозиції є. Але поки на перший робочий день вийдеш. То не один поріг обстукаєш. Але дякую, що відповів. 👍
-
Дай Боже. Я не спорю, возможно такие "махинаторы" это нонсенс для Канады. Возможно законодательство Канады в этом случае на стороне потребителей и защищает их. И я Вас ни в коем случае ни в чем не обвиняю и не подозреваю. Просто за 20 лет на контракте ощутил на себе лично очень многие нюансы украинских контрактов. Хотя, тем не менее, это меня не заставило от контакта отказаться. Желаю удачных продаж и новых, ещё более выгодных контрактов для пользователей к 8 марта )))
-
Не затруднит бросить ссылочку? Спасибо.
-
Вам бы ответили: We not understand you, guy )))