Вінніпег для українців Канада
-
Доброго вечора, може хтось здає кімнату по Corydon, шукаємо для хлопця…
-
всім привіт! шукаю кімнату в оренду, бажано у районi Polo Park. Якщо є пропозиції, напишіть будь ласка у лс😄
-
Шкіряна куртка, XL, 50$
-
Добрий вечір. Шукаємо 2-бедрум із 24 березня. Для сім'ї ньюкамерів з 2 дітками шкільного віку, без тварин і шкідливих звичок. Можливо в когось є варіанти саблета. Готові оплатити відразу кілька місяців.
-
2 бедром от 1495 у них
-
www.padmapper.com/rentals/24955449p/3-bedroom-2-bath-apartment-at-1800-leila-avenue-winnipeg-mb-r2p-2c4
-
Дякую! Не знаєте, вони просять кредит-скор і роботу в Канаді?
-
Вот честно говоря не знаю! Это новый дом вот только сдается эксплуатацию в конце марта! Позвоните этой девочке риелтору.
-
Кому треба 3 матраци . Віддам безкоштовно.Самовивіз. Район сент вітал
-
800$ в дуже гарному стані. iPhone 13 Pro Max
-
Обміняю 2 оригінальні адаптери живлення епл (20w) на 2 європейські адаптери
-
15$
-
Продам 4 пляжних стільчика за 15$
-
Добрий день. Можу зробити Bell mts. Та сама швидкість за 65 доларів плюс 100 доларів у подарунок
-
Привіт Хтось може порадити домашній інтернет за недорого?😀 Маємо Shaw, на 500 ГБ за 60 саd, але скоро закінчується контракт Шукаєм щось за такою ж ціною орієнтовно
-
А на скільки контракт?
-
Доброго дня! Хочу спитати, це я вже третє роблю податки через wealthsimple і не можу згадати чи потрібно там вказувати витрати на оренду чи ні? Бо колись вказувала а зараз не можу знайти віконце куди вписувати витрату. Є лише дохід від оренди
-
Добрий день, маю рахунки FHSA. З банку прийшла форма Т4FHSA, але там заповнена тільки одна (18) клітинка. Куди я маю внести ту форму і чи потрібно при самостійній подачі через Wealthsimple. Дякую