Вінніпег для українців Канада
-
Куплю USD за CAD, кешем за курсом 1000usd=1437cad, в приватні повідомлення, якщо зацікавлені. Дякую
-
Всім привіт) скоро рейс з України, приймаю замовлення на Ozempic, Mounjaro та аналоги) Також можу: стiки, сигаpeти, ліки, продукти , косметику, та препарати для косметології (ботокс, філери та тощо)
-
Без контракту
-
А якщо відміняю послугу то які наслідки? Процедура
-
Зрозуміла, дякую)) Пораджусь і напишу вам
-
Просто дзвоните в службу підтримки і закриваєте акаунт. Роутер відправляєте поштою
-
Щиро дякую!❤️
-
Спочатку треба поставити галочку yes у розділі Manitoba tax credits, потім буде оцей розділ
-
Studio Apartment for Sublet – Available April 1 - 1066 cad monthly. Not pet frendly. 374 sqft Bachelor. Location: 770 Watt St. Winnipeg. Сan leave all the furniture for 200 cad if you need it. Parking spot included, Heat/ AC and Water included( Hydro about 20 cad per month). Parquette wood flooring, quiet area, window overlooks the parking. Reason of moving: i got a better job in another province. Contact me if you are interested, i will show the apartment and give contacts resident manager for new tenant application.
-
Вітаю наших чарівних жінок зі святом весни! Бажаю вам бути бути такими ж чарівними, коханими і жаданими ще багато багато років на радість нам! До уваги гравців! Повідомляю про те, що на численні прохання сьогоднішні ігри переносяться на завтра! За додатковою інформацією про час і місце проведення наших заходів пишіть мені у особисті повідомлення.
-
Вітаю наших чарівних жінок зі святом весни! Бажаю вам бути бути такими ж чарівними, коханими і жаданими ще багато багато років на радість нам! До уваги гравців! Повідомляю про те, що на численні прохання сьогоднішні ігри переносяться на завтра! За додатковою інформацією про час і місце проведення наших заходів пишіть мені у особисті повідомлення.
-
-
відповів в пп
-
Кращий подарунок на 8 Марта - квитки на виставу " Киевська перепічка! www.eventbrite.ca/e/winnipeg-tickets-1270083727619?aff=oddtdtcreator
-
Кращий подарунок на 8 Марта - квитки на виставу " Киевська перепічка! www.eventbrite.ca/e/winnipeg-tickets-1270083727619?aff=oddtdtcreator
-
Здаємо у саблет 2х бедрумну квартиру (2й поверх дуплексу), за адресою 307-A Regent Ave E (Transcona) • Оренда: $1,575+utilities • Доступна з 15 березня 2025 року до 30 квітня 2025 року (бажано з наступним продовженням оренди) • 1 парковкомісце входить у вартість оренди Зручності: ✔ Холодильник ✔ Мікрохвильова піч ✔ Плита ✔ Індивідуальні термостати ✔ Пральна машина та сушарка ✔ Кондиціонер ✔ Балкон ✔ Зупинка 47, 46 автобусів поряд з будинком ✔ Pet friendly