Вінніпег для українців Канада
-
Можливість працевлаштування 2-3 години щодня для посади введення даних та адміністративного помічника Будь ласка, надішліть пряме повідомлення, якщо ви зацікавлені
-
Всім доброго вечора! Підкажіть хто знає, на нашу Пасху хочу приїхати в Вінніпег та посвятити Пасху. Коли саме та де це можна буде зробити.
-
Всем добрый вечер. Пишу в надежде и знаю что поможете. Ищу работу для своей свекрови. Любая работа. Знания английского языка на уровне понимания. Ответственная к работе, пунктуальность. Имеет большой опыт уход за пожилыми людьми, 10 лет работала в Италии. Буду очень благодарна за помощь ☺️
-
Ось тут забиваєте код форми. І вона буде доступна для заповнення
-
Самый дешевый на 2 х чел с головой хватает
-
Tek savvy
-
Бо не видно
-
Я зрозуміла. Тільки хто провайдер?
-
У меня такой
-
Там лиш 30 мбт Нам треба 50 мінімум
-
А що це? Провайдер
-
Вперше чую😂 але гляну Дякую
-
🌸 Жіночий Бранч із Художником 🎨✨ 📅 16 березня 🕛 12:00 – 15:30 📍 Вінніпег Запрошую тебе на особливий жіночий бранч, де мистецтво та самопізнання поєднуються в єдиному творчому потоці! 💫 Що на тебе чекає? 🎨 Створення картини-афірмації – ти зможеш передати свої мрії та енергію на полотно 🖌 Творчий процес із художником – @inspirrena_, її роботи просто заворожують! 🃏 Робота з метафоричними картами – допоможе знайти відповіді та нові натхнення Це не просто малювання – це простір для глибоких інсайтів, внутрішньої гармонії та натхнення 💛 📩 Деталі та реєстрація в особисті повідомлення ✨ www.instagram.com/soulbalance_co?igsh=MWlsdzR1enZjb3Ryeg%3D%3D&utm_source=qr
-
Написав вам у ЛС.
-
Дуже дякую)
-
🕑➕1️⃣ ЛІТНІЙ ЧАС ПОЧИНАЄТЬСЯ 🔴У НЕДІЛЮ 9 БЕРЕЗНЯ Муніципальні та північні відносини Манітоби нагадують усім жителям Манітоби, що денний час розпочнеться в провінції на початку 9 березня, коли стрілки годинника переведуть на одну годину вперед. Відповідно до Закону про офіційний час, літній час починається в другу неділю березня і закінчується в першу неділю листопада з поверненням до стандартного часу. Офіційна зміна часу відбудеться о 2 годині ночі в неділю, 9 березня, тоді стрілки годинників переведуть на 3 годину ночі. news.gov.mb.ca/news/?archive=&item=67898 www.timetemperature.com/canada/manitoba_time_zone.shtml
-
🕑➕1️⃣ ЛІТНІЙ ЧАС ПОЧИНАЄТЬСЯ 🔴У НЕДІЛЮ 9 БЕРЕЗНЯ Муніципальні та північні відносини Манітоби нагадують усім жителям Манітоби, що денний час розпочнеться в провінції на початку 9 березня, коли стрілки годинника переведуть на одну годину вперед. Відповідно до Закону про офіційний час, літній час починається в другу неділю березня і закінчується в першу неділю листопада з поверненням до стандартного часу. Офіційна зміна часу відбудеться о 2 годині ночі в неділю, 9 березня, тоді стрілки годинників переведуть на 3 годину ночі. news.gov.mb.ca/news/?archive=&item=67898 www.timetemperature.com/canada/manitoba_time_zone.shtml