UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Це виходить якщо ви зараз отримаєте канадську візу то чеська анулюється
-
Нажаль чеський уряд не хвилює що вам потрібно. Воно і так пішло на зустріч тим українцям які поробили собі канадські візи. І це треба розуміти а не вимагати більшого
-
Добре, але мені потрібно щоб були обидві 😉
-
Тут не можна кидати посилання тому зайдіть в Google і там знайдете всю офіційну інформацію
-
Будь-ласка
-
дякую
-
По суті ви вже не зможете тут працювати якщо відкриєте канадську. І треба пам'ятати що для того щоб по приїзду до Канади отримати повноцінний Work Permit з Remarks: CUAET, вам всеодно потрібно туди прилетіли до кінця березня
-
В самому низу
-
Будь-ласка. Є дуже багато деталей які необхідно враховувати. Тому раджу постійно моніторити сайти, ютуб-канали, групи і т.д.
-
Work Permit з позначкою CUAET дасть вам право отримати виплати. Без цієї позначки про виплати прийдеться забути. Ну або ж потім переробляти Work permit
-
це на рахунок тимчасового захисту,а не самої чеської візи
-
Я зкинув весь текст чеського уряду, я не збираюсь кожному розжовувати. Читайте уважно або зайдіть на офіційний сайт і вивчайте це питання.
-
Вже багато спростувань цієї думки. Люди дзвонили до IRCC Треба подала анкету до 31 березня. Але з 31 березня вже не буде безкоштовнооо житла на 2 тижні. Грошова допомога пока що до червня.
-
“І треба пам'ятати що для того щоб по приїзду до Канади отримати повноцінний Work Permit з Remarks: CUAET, вам всеодно потрібно туди прилетіли до кінця березня” Я про оцю вашу фразу