UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Вы не так зрозуміли. Я говорив про те що у Чехії не можна буде працювати а не в Канаді.
-
Все вірно. Я поставив наголос саме на "позначку cuaet" без якої неможливо буде отримати допомогу. А після 31 березня скоріш за все будуть видавати Work permit але вже без цієї позначки. А працювати можна буде
-
Доброго ранку! Залежить від поштового клієнта Новою Поштою від 7 днів Також можемо допомогти ми, через 2-3 тижні паспорт буде у Вас 🤗
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка хто скільки часу займає доставка документів? Хочу відправити паспорт Новою поштою до Берліну. Ніколи не відправляла нічого за кордон. У кого який досвід?
-
Анулюються виплати в разі отримання одразу в країнах ЄС і Канаді Що більш ніж логічно
-
Ну так. Мені також цікаво. Хоча вилітаю вже 9го
-
Це цікава інтерпретація. Скоро дізнаємось що воно насправді буде🙈
-
Тоді це розповсюджується на всі европейські країни, бо вони всі по однаковому принципу дають тим часовий захист.
-
Вітаю. Як отримати WP тим хто отримав CUAET вже в Канаді (заїхав до програми по іншій візі)? Допоможіть, будь ласка, з'ясувати. Бо поки що єдина ідея це вилетіти і знову злетіти :)
-
ні,стосується тільки Чехії,вони відмовлять у тимчасовому захисту,якщо є канадська віза,в Польщі такого,наприклад,немає
-
Вітаю, порадьте будь ласка як зручніше передати паспорт для вклейки візи у Кишинів, Бухарест, Варшаву чи інший візовий центр... Планував все відвезти сам але не встигаю зробити другий закордонний паспорт вчасно.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо хтось знає - чи можливо поїхати в Канаду на 1-2 тижні, зробити ворк-перміт, медстрахівку, взяти грошову допомогу та повернутися в Україну (для подальшого виїзду в Канаду за деякий час)? Чи не вплине це на документи чи виїзд у Канаду у майбутньому?
-
Всім привіт👋🏻У мене є питання с приводу тесту ковід.Може хтось летів найближчим часом з Мюнхена чи взагалі Німеччини,чи треба робити тест ?Тому що Канада той тест не потребує ,але не зрозуміло чи посадять на літак у Мюнхені …Всім дякую за відповіді(P.S. На сайті авіакомпанії читала,але не знайшла інформації Lufthansa)
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка чи хтось останнім часом заповняв AriiveCAN? Не можу знайти куди внести дані про вакцинацію? Чи вже не потрібно вносити дані про вакцинацію? У відеоігстпукціях на youtube є інструкції де потрібно вносити, але я не знайшов такої можливості у додатку. Можливо щось змінилось?
-
Звертайтеся, допоможемо 🤗