UA in Canada | CUAET🇨🇦
-
Дуже дякую за відповідь))
-
Трохи дивно ,навіщо тоді роби и візу у Канаду, не радив би вам таким займатись ,краще приїхати туди і попрацювати 6 місяців,а потім можна і покинути країну, дуже багато так робили наших люде ,і наступного разу як вони повертались ,їх просто а аеропорту розвертали
-
Доброго дня вам ! Підкажіть будь ласка у кого була сиутація : Я відправила паспорт у Рим , відстежувала усі етапи , візу вклеїли все ок , проте не відправляють назад паспорт , написали немає чеку про оплату на зворотню доставку ( чек 100% поклали , перевіряли перед відправкою) Дзвонимо напряму у Рим , вони кажуть зв’язуйтесь через заповнення форми на сайті . Форму заповнили , проте є інша проблема , вони дві доби не відповідають . А мені летіти в іншу країну 26 🥺
-
Люди, спокійно, ніхто не збирається так робити 😅 Ви ж не знаєте всієї ситуації та обставин. Було запитання, отримала відповідь - все, тема закрита! ☺️
-
Доброго дня, вони відповідають на даний емейл [email protected]
-
Дякую
-
Hello I am a young man, I am twenty-five years old, I am from Africa and Sudan, and now I reside in Africa. I am a university graduate. I am a very nice and respectful guy. I want to marry a girl or woman, regardless of their color, shape, or even age. I just want a wonderful life, a beautiful, peaceful life, and to settle down with her forever. I am ready to move in together. If you would like to confirm, please send me a private message
-
Скажіть будь ласка скільки часу займає вклейка візи в Кишиневі? Планую віддати паспорт десь 13 березня, але в мене є час до перших чисел квітня. Чи встигнуть мені за два тижні вклеїти? Знаю що в інших країнах це 10-14 днів. Як у Молдові?
-
Доброго дня усім! Друзі, мені необхідно відправити посилку з України до Канади. Вага близько 30кг, можливо більше. Одяг та взуття у коробці. Порадьте перевізника, щоб не за усі гроші світу, будь ласка 😁 Бо Meest захотіли за таку коробочку (як на фото) 11000грн☠️, а за 60х120х60 29000грн🤡 я маю відправляти 70х40х42. І підкажіть з приводу декларації: я так зрозуміла з коментарів, що прописувати вартість кожної одиниці не потрібно (як зазначають на тому ж meest)? Просто прописати дані відправника та отримувача англійською, перелік речей англійською і в кінці написати, що це вживані речі, а не нові? Дуже дякую! Слава Україні🫶