Імміграція до Манітоби
-
Пункт мав назву « I'm applying as a provincial nominee on paper instead of through Express Entry» Сподіваюсь що це добре . Відпишіть будь ласка,хто вже теж обирав цей пункт,це окей?
-
Так, саме так і робіть. Надсилайте скани українському перекладачеві. Більшість так і робила. В мене шкільного атестата взагалі не було, писав пояснення, що не маю можливості його отримати, а інформація про нього (номер) вказана у додатку до диплома бакалавра.
-
А якщо дружина йде головним аплікантом,а я не маю атестату,то що робить в такому випадку?(диплома також)
-
Доброго дня, підскажіть в заявці на провінційну підтримку в секції (Application History)Previous Stay ? Якщо в Канаді не була ніколи до програми CUAET , потрібно щось вказувати ?
-
Підскажіть будь ласка що вписувати в цьому пункті?Це моя професія по якій я зараз тут працюю так?
-
Так.
-
Якщо не зможете нічого дістати, то просто напишіть пояснення, що освіта є така то, отримана там то, але не маю можливості отримати атестат зараз.
-
Спробуйте зробити витяг з цього реєстру info.edbo.gov.ua
-
Дякую😊
-
inforesurs.gov.ua там потрібно заповнити анкету, підписати електронним підписом і Вам надішлють інформацію з номером та інформацією про закінчення школи, і info.edbo.gov.ua ввести інформацію і на емайл прийде вся інформація
-
Дякую 🙏
-
@Enigma1329, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Скажіть будь ласка, в опцію де паспорт: повинен бути український чи закордонний?
-
Я паспорт громадянина України на номінацію не відправляв
-
Коли питають Passport - то завжди закордонний
-
На федеральному етапі думаю.
-
А Український тоді куди?
-
Той який ви вказували в анкеті. Скоріше за все - закондонний.
-
А сканували тільки 1 і 2 сторінку закорднного ? Чи весь?
-
Думаю, можете. Один знайомий так робив.
22 Jan 2023, 05:40
62125/234728
36 minutes ago