Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Якщо диплом спеціаліста, потрібно перекладати і його і попередній диплом бакалавра?
-
Дуже багато запитань у приват щодо наступного сценарію. Головний аплікант (чоловік/дружина) у Канаді, але планує розлучатися і запитують, чи потрібно другого партнера вказувати на федеральному етапі. Так, потрібно вказувати, що ви одружені, але та ваша майже екс-половинка з вами не іммігрує. Щодо того чи можна не вказувати, бо хтось там був в імміграційного адвоката, то ніхто з адмінів такого сценарію не знає. Ви можете піти на консультацію до імміграційного адвоката з таким, якщо хоче спробувати приховати факти одруження у аплікації. Але! У CUAET аплікації є ця інформація, і ваш профайл значиться таким, що ви одружені.
-
У них на ПР умова, щоб був завірений переклад? Чи можна так залишити? На свій страх?
-
Можна у Українського. Вже багато людей робили переклади тільки в Україні і тут не завіряли.
-
Скажіть будь ласка, якщо сертифікат про шлюб на італійській мові, я заказав переклад в Україні, але в Вінніпезі в імміграційному центрі не можуть завірити його тк немає перекладача з італійської мови, мені можна завірити його у українського нотаріуса? Чи воно повинно бути завірено тут?
-
Як вважається бал по celpip, середньо статистичний беруть?
-
Український перекладач - Ок, якщо він має відповідну кваліфікацію.
-
Проблема: украінського переклада теж ок? Чи перекладач повинен бути тут?
-
Може підкажете, якщо я головний аплікант, то дипломи дружини потрібні на провінційному чи федеральному етапі?
-
нотаріально не потрібно, достатньо печатку бюро/перекладача та афідавіт
-
В мене диплом бакалавра. В дружини спеціаліста. Там здається написано один рік, але зарахована на підставі диплому бакалавра. Плюс є евалюація від ВЕС, що мастер дегрі. То от думаючи тепер ще й її бакалавра перекладати потрібно
-
А яка повинна бути кваліфікація? Якась специфічна? Чи вистачить перекладача лінгвіста з вищою освітою?
-
Хіба у вас диплом спеціаліста без розриву, показує всі 5 років
-
Я маю. Просто підготував переклади диплому спеціаліста, а виявляється що потрібно ще й попереднього, бакалавра
-
За кожний модуль рахується бал.
-
Не обов'язково, яле як є, то менше запитань від офіцера. Ви мусите там щось завантажити. Як немає документів, то лист пояснення
-
Повинно вистачити. Якщо він зареєстрований як перекладач та працює як перекладач. А не просто сусід, який колись був у Італії та трошки знає італійську :)
-
Дякую за пораду. Я теж так думав зробити
-
Основні запитання 📎Довідка з ДІЇ про несудимість (повна, для подачі у закордонні установи) — підходить 📎Переклад — без апостилю, але з афідевітом (перекладачі зазвичай знають, що це, але в чаті є приклади) 📎Завіряти переклади нотаріально не потрібно, переклади з України норм 💯 📎Достатньо сканів, бо подавати ви будете в електронному вигляді 📎З Польщі електронна не підходить, в чаті вже є дописи про те, як отримати поштою 📎Як тримати довідки з інших країн — шукайте по чату або на цьому сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html 📎Диплому та додатки до дипломів, довідки про несудимість потрібні для всіх, хто іммігрує, не тільки для головного апліканта 📎 На більшість питань є відповіді тут t.me/uccmb/90752 📎 Що за лист від роботодавця t.me/uccmb/90752 📎 Мінімальний CELPIP 4 4 4 4 Мінімальний IELTS read 3.5, write 4, list 4.5, speak 4 Середній бал не підходить 📎6 місяців фултайм на будь-якій роботі в Манітобі, remote на іншу провінцію не підходить 📎Якщо хочете йти за підтримкою друзів: t.me/uccmb/66260 📎 Документи на номінацію t.me/uccmb/45511 📎 Документи на федеральний етап t.me/uccmb/78798 📎 приклад EOI для спецвибірки t.me/uccmb/90113 📎 Визначити ваш TEER t.me/uccmb/67573?single 📎 Як зняти обмеження з ворк перміта t.me/uccmb/65848 📎 Евалюація диплома потрібна тільки для Express Entry 📎 Якщо хочете йти через EE треба зробити аккаунт перед тим, як EOI 📎 Express Entry і звичайний шлях приблизно однакові зараз по швидкості
-
Якщо є Wes evaluation, то пробуйте так подавати. Як буде запитання, то хіба потім перекладете.
22 Jan 2023, 05:40
67447/230616
14 minutes ago