Імміграція до Манітоби
-
В мене ще 1 питання, я на роботі ще рік не відпрацював але мені погодили дати відпустку на 2 тижні(по контракту я маю 2 тижні відпустки після відпрацьованого 1 року)в офіцера потім можуть виникнути питання як мені дали 2тижневу відпустку раніше ніж я відпрацював 1 рік?
-
Bank statement треба тільки для головного апліканта? Дякую
-
Ніяких питань не буде в офіцера. Це ваші відносини із роботодавцем. Не розумію, звідки такі слухи, що відпустка вважається перерваний стажем. Наприклад, я на роботі можу взяти до 6 місяців unpaid personal leave, якщо це мені погодить менеджер. І це буде вважатися, що я дальше у трудових відносинах із роботодавцем. Звичайно, у employment verification letter мій роботодавець вкаже, що я на personal leave.
-
Добрий день, поділіться будь ласка прикладом документу на дітей Custody agreement! Ми розлучені, екс чоловік в Україні і не планує до Канади. Я заповнюю анкету на номінацію на себе і двох дітей.
-
А якщо чоловік в Україні, потрібно теж виписку з Приватбанку перекладену?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, з приводу афідавіта. Я пройшлася по пошуку, бачу, що афідавіт ні у кого не був проблемою. Я з вчора направила запити в дві перекладацькі агенції і ніде не ставлять афідавіт, тільки печатку бюро, можуть засвідчити нотаріально, але я бачу з чату, що це не є необхідним. В одній взагалі сказали, що в Україні афідавіту не існує. Чи достатньо буде печатки бюро для подачі документів? Чи афідавіт потрібний, а я просто натрапила на дивні агенції?)
-
Підкажіть будь-ласка, що мусить бути написано у employment verification letter? Дякую
-
Доброго дня . Допоможіть!!!Подали на продовження візитор рекорд дитині ще два місяці тому,місяць тому вже закінчився візитор рекорд та віза, і досі глухо,без відповіді, вже номінація прийшла….підкажіть як знайти ту кризову форму щоб хоч спитатися чи рухається там щось чи не правильно заповненно!!!
-
Натрапили на дивну агенцію. Чоловік в Україні робив, афідавіт ставили
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка виписка з укр карти підходіть, чи потрібно показувати виписку з канадської?