Імміграція до Манітоби
-
І ще питання стосовно довідки про несудимість з Польші. Ії можна отримати електронічно через свій кабінет. Чи потрібна з мокрою печаткою і підписом? І чи є термін іі дії? Чи можна зараз замовити, чи необхідно свіжа перед подачою?
-
Доброго дня! Плануємо подачу по SWM. Підскажіть будь ласка. Чоловік працює з 17.04.2023 на фірмі помічником муляра (каменщик). Це teer 5 на скільки я розумна. Якщо його переведуть на іншу посаду, наприклад бетонщиком (teer 4), то відлік 6 місяців буде йти з дня коли переведуть на нову посаду, чи від першого дня працевлаштування? Бо не до кінця зрозуміла про 6 міс праці на працедавця чи на посаді? Дякую
-
Я подаю на кожну особу окрему аплікацію. З одного ак є можливість подати на одну візу.
-
Привіт, у мене є запитання щодо .. листа про роботу .. Я збираюся подавати заявку на PNP (SWM) Я збираюся бути основним заявником, я працюю на Teer 4 останні 8 місяців, але мій чоловік спочатку працював 2 місяці на Teer 4 і потім його підвищили до Teer 2. Він працює в одного роботодавця протягом 8 місяців ..моє запитання: чи повинні ми згадувати обидві його робочі посади, отримуючи його лист про роботу? або моя робота та робочий лист важливіші, тому що я буду основним заявником?
-
Я у заявці додавала листи для себе і чоловіка (я не головний аплікант) У моєму листі роботодавець сам вказав, що до цього я працювала у дочірній компанії 5 місяців, а потім перейшла вже до них. В цьому випадку я фактично міняла роботодавця У Вашого чоловіка роботодавець один і той самий, можете просто вказати про підвищення у додатковому листі, щоб показати офіцеру, що обидва працьовиті і перспективні)
-
Я була головним аплікантом, листа з роботи чоловіка взагалі не брали. Номінацію отримали швидко.
-
Я обрала 1 але…
-
Потім мені на наступній сторонці появиться це як обовʼязково поле
-
Доброго дня, як можна змінити якщо я подаюсь одна?
-
Як це можна змінити