Імміграція до Манітоби
-
Хтось може порадити як той документ зробити ?
-
Так, але нічого не скорочувати. Наприклад квартиру я писала apartment 22, а не apt. 22. Приклад: 68 Volodymyrska Street, Apartment 123, Kyiv, Ukraine, 02123
-
Це просто інфо про батьків, братів/сестер, дітей. Також там можна вказати, що батько помер, наприклад.
-
Ой, я там писала лише англійською
-
Дякую Можна скористаюся нагодою , раз ви змогли відповісти і поставлю останнє питання? У розділі , де треба адреси за останні 10 років Написано що треба продублювати рідною мовою Я правильно розумію , що просто через Слеш написати українською треба у тій самій графі ? Дякую величезне !
-
Напишу класне резюме та супровідний лист англійською та французькою, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написала 200+ резюме в 40 + галузях Є зразки, якісно та швидко. 📌20 % з кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. 📞+380664399728 telegram, WhatsApp, viber
-
-
Підкажіть чи існує відеоінструкція як податися на федеральний етап?
-
Підкажіть будь-ласка, якщо отримав номінацію коли жив на старій адресі, а подаватись на федеральний етап буду вже з нової, потрібну кудись повідомляти, чи просто на федеральному вказувати нову адресу і все?