Імміграція до Манітоби
-
Якщо ви проживали в країні більше 6 міс, але вам було меньше 18 років, то довідка про несудимість не потрібна. Довідку надають починаючи з 18 років.
-
1. Вірно, на етапі заповнення EOI документи не потрібні. 2. та 3. Після отримання LLA треба почекати 48 годин і логінитись за тим де посиланням, з тими же логіном / паролем, де було EOI, там вже можна буде вказати більше інформації та додавати документи. Letter of explanation я писала в OpenOffice і конвертувала в pdf. 4. В вимогах сканувати документи з якістю 300 pdi та кольорові.
-
canada.ca
-
Завантажила дипломи і виписки ( переклад) та оригінал . Не розумію,чому не пускає далі?Підскажіть будь ласка
-
Тип : інше ,в випадаючому вікні щодо середньої освіти
-
Можливо ви не додали типу «переклади» тих «дипломів» і система думає, що ви забули щось. Просто можна продублювати той самий лист з відміткою переклад. Вийде 1 лист-пояснення буде завантажено ніби «диплом» і ніби «переклад»🤔 Як для школи, так і для технікуму.
-
В мене за школу немає документів- написала лист- пояснення і за технікум немає виписки теж написала лист пояснення
-
Дякую,буду пробувати
-
Дякую Вам,все пішло😊