Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Oajsj! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня підкажіть будь ласка по списку документів які потрібні на номінацію,в закріплених не можу знайти!Нас двое дорослих і дитина.Потрібку наші закордоні паспорти,Українські паспорти,свідоцтво про народження дитини ,свідоцтво про шлюб,Свідоцтво про народження дорослих,Шкільний атестати ,диплом вища освіта,джоб офер мій та дружини,сертифікат CELPIP ,виписку з банка.НІ чого не забув ?Хто вже подавався відгукниться .Дякую
-
якщо в тебе був фоп весь час, але фул тайму там фактично не було, та і підтвердити не можу. я ж можу це вказати, але не додавати балі в цьому етапі? бо я нам навчався на аспіратурі, вона як парт там офіційно іде, але по годинам скільки я викладав - там і 1.5 ставки буде) і паралельно я був весь час фопом, але працював за пк, в різний час і далеко не завжди я сидів днями
-
Там нічого і не має , що завантажувати. Це в є перелік документів які вам будуть потрібні. То загальний список, ви вже визначаєте, що з того до вас має відношення. Personal information - й список того, що можете бути представлено, education - також перелік того, що вам знадобиться , і так далі. Таблицю з галочками вам ніхто не дасть, бо у кожного це індивідуальний список.
-
Підскажіть будь ласка, чи анкета заповнена на cuaet має вплив при розгляді PR? А саме цікавить відомості про роботу. Чи повинні данні (дати та період) чітко співпадати з даними які вказані в Анкеті Cuaet? В анкеті cuaet заповнила дані (робота в Польщі): Фірма Х з 09.2018-04.2021 Фірма У з 04.2021-04.2022 але паралельно відкрив свою діяльність з 04.2022 і продовжував працювати в фірмі У. Взяли довідку від роботодавця і по факту в фірмі У працював з 05.08.2019 по 20.02.2023. побачила що зробила опечатку в датах анкети cuaet (дати не співпадають). Як бути, якщо подамо довідку, а дати в анкеті cuaet не ті, що в довідці. Плюс по діяльності не знаємо які дані подавати?. Бо фірма зараз відкрита, але оборотів по ній не має. Які дані треба подавати до PR? Всім дякую
-
Підскажіть, а як бути з власною діяльністю. Бо вона паралельно роботі була. Тобто і праця на фірмі У і своя діяльність.
-
Ок, дякую
-
То якраз її маю на руках саме дані ті які правдиві. А в анкеті опечатка. Як їм про це пояснити. Чи є сенс одразу пояснюючий лист писати?