Імміграція до Манітоби
-
Якасб схема дурна, я хочу подаватися по СВО томущо скоріше це все йде, а якщо я хочу працювати далі на того ж роботодавця то мені треба йти по СВМ...
-
Навіщо вам звільнятись? Ви не плануєте працювати в Манітобі після подачі на номінацію? Якщо у вас є постійний контракт, то працюйте, подавайтесь за напрямом SWM. Знайдете щось краще - подаєте інформацію до МПНП, отримуєте погодження і переходите на нову роботу. Звільнитись то можна, однак, є ризик, що ви не знайдете роботу, не буде грошей, щось поміняється, ви будете змушені витрачати гроші - і ви взагалі перестанете квалфікуватись для SWO. Пам"ятайте, що мінімально необхідна сума за SWO повинна бути у вас завжди до отримання ПР
-
Доброго дня. Обовʼязково після 6 міс роботи звільнятися ? Так?
-
14 травня - ще чекаю.
-
Спецвибірка для українців за SWO: - дає можливість почати імміграцію відразу, якщо у вас в Манітобі близькі друзі чи родичі, які готові підписати ваш Settlement plan, або у вас 6 місяців роботи у минулому. - немає прив"язки до роботодавця як за SWM Мінуси: - обов"язково здавати мову (для українців знизили вимогу до CLB 4) - мати необхідну кількість грошей Також спецвибірка не передбачає конкуренції в основному пулі, де тисячі кандидатів на імміграцію. Якщо ви набираєте 60 кваліфікаційних балів - цього досить, щоб бути вибраним по спецвибірці, принаймані, зараз. Однак, так чи інакше, якщо будуть сотні чи тисячі йти по спецвибірці, то між ними буде конкуренція вже
-
Доброго дня, мешканці Вінніпега! Шукаю КІМНАТУ в адекватному місці або ж СПІВМЕШКАНЦЯ, щоб вже разом зняти житло.
-
Погодження на зміну роботи отримують за 2-3 днів. Все дуже просто та швидко. Всі програми імміграції є skilled workers, це означає, що ви повинні бути економічно успішні. Кому потрібна безробітна людина? Працювати можна виключано на компанію, зареєстровану у Манітобі