Імміграція до Манітоби
-
Іта , це вже подача доків для федеральної влади ?
-
Я для чоловіка робила, для номінації не потрібно було. Довідку запитують на етапі подачі після ІТА. Зараз є можливість сформувати її онлайн і роздрукувати де вам зручно. Погугліть, бо нажаль зараз не маю можливості скинути конкретне посилання. Я дуже швидко знайшла інструкцію.
-
Хтось вже робив довідки про несудимість ? Скільки вони дійсні для номінації і чи можна зробити цю довідку знаходжачись в Канаді
-
Нотаріусу не треба. Скан оригіналів підійде. Подача онлайн все одно.
-
Дуже великий ризик, але якщо погодитеся це прийняти, то ваша справа. Ваші дані перевірятимуть 2 рази: один раз під час номінації, і другий раз під час подачі на ПР. На будь-якому етапі офіцер може дати запит до посольства "пробити" додаткову інформацію. Я вже писав приклад знайомих, які працювали в Італії. Їх попросили надати докази, що офіційно працювали, референсу було не достатньо. Ще додам, ваша імміграційна справа може попасти під додатковий аудит на протязі 7 років з моменту отримання ПР. Є багато випадків, коли офіцери виявляли підробку документів вже у людей, які тут добре влаштувалися та понароджували дітей. То потім ціла дилема, як і кого депортують.
-
Дякую