Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Отримав довгоочікувану візу. В ній написано V-1 VISITOR. Що це означає? Я думав, що буде WORKER.
-
Реально я шось не розумію в тому житті 😳
-
Ви лукавите) Бо я з Вами не розмовляла,нічого не питалась і не просила порад. Але Ви чомусь вирішили мене теґнути і "повчити" що я щось маю зрозуміти)) Питання не по темі - Ви знаєте,хто такий Роман Гапачило і "Наші без Раші"? Пошукайте собі "..ну ви ж далжни панімать.." Нехай щастить!😉😎
-
Хай гайс , я повільно зрозумів що при закінченні 3 років візи CUAET ,треба їхати до ближнього перетину кордону с США проштамауватся як виіхав та заїхав для подовження ще на 3 роки? , е стійке враження що провінцеальний ПР не впишится у багатьох за 3 роки тільки експрес Інтері
-
❓❓❓Питання для тих, хто подавався у Польщі на CUAET. Який статус ви вказували при заповненні анкети? Родина з дітьми виїхала до Польщі у серпні, оформили песель. В анкеті питається статус за поточною адресою: Citizen, Permanent resident, Worker, Refugee claimant, Visitor.
-
Ніхто не писав про ніякі меншовартості, а виключно про рівність всіх перед імміграційними програми. Українці мають перевагу виключно на етапі ЕОІ по одній програмі. І все . Всі решту програми передбачають конкуренцію як з іншими націями, так і з самими українцями. Тому перекручувати мої слова не потрібно.
-
Тільки для туризму. Якщо ви не продовжите перміт, то віза перетвориться у туристичну (мабуть). У той же час вона видана під роботу, тобто, уявімо, що ви тут попрацювали, не пройшли імміграцію, повернулися до України, потім вирішили поїхати туристом назад. Офіцер на кордоні завдасть тисячі питань про ваш намір відвідати Канаду. Ви повинні довести, що не будете нелегально працювати.
-
Ви собі щось придумали і тепер коментуєте?))) Де хоч раз було сказано,що емігрувати легко? Чи якась суперечка про конкретних людей? Неадекватна реакція на урядову статтю з подальшим зверхнім мудрагельським повчанням "тупих-тупих" українців,як то їм важко буде жити,і як то вони такі "меншовартісні" будуть конкурувати тут з усім світом,і як то вони "голота" мають рівнятись на індусів і філіпінців які з "пелюшок" мовлять англійською))) Всіх зрівнювати по власному суб'єктивному оцінюванні практика москалів. Ви не власну думку висловлюєте)) ви самостверджуєтесь принижуючи і ображаючи інших))) НЕХАЙ ЩАСТИТЬ! 😉😎😁
-
Ну та і ви своїми займайтеся. А от ви мене ображаєте.
-
Людям важко в неті пошукати шо таке SWO, SWM, EE, EOI та багато іншого, а ви кажете шо емігрувати легко. Це як йти працювати викладачем IT dev, не будучи dev
-
1. Ну здається що тут усі діляться порадами та власними думками, досвідом, 2. от і ви не втрималися і відповіли на моє капець нерозумне повідомлення, 3. я нікого не образила, 4. Якось я те та й побачила, але, ойой, не побачила що це видалили, ви про це не подумали? Мені що чат вгору перегортати чи там щось видалили чи ні? 5. А ви хочете сказати що емігрувати легко? Особливо коли ти поза Канадою, не маєш родичів, навчання та досвіду роботи в Канаді??? Легко зараз куаетівцям настільки, шо багато навіть не розуміє наскільки, і думає шо ай, так проканає, а не пронакає. Легко, мабуть, було і до експрес ентрі. 6. Я ніяких дурниць чи образ не написала, шо ви до мене так вчепилися.
-
Йой, ну хочуть ті люди вірити шо все так легко і просто, шо їх дуже всюди треба, бо вони такі класні, і шо всі аж б’ються шоб дати їм роботу і той ПР… то все просто треба особисто пережити, і оте розчарування тоже, бо без нього розуміння не прийде, шо треба просто пахати і просто відповідати вимогам програми, яку вже вони собі виберуть, чи на яку підійдуть. Бо таких крисівих в одному лише експрес ентрі таке враження шо нескінченне число, а скільки поза…. Краще дивитися на чужі помилки, але не всі так вміють(
-
Дякую