Імміграція до Манітоби
-
Якщо кому цікаво по строкам: мій новий ворк перміт was approved, подалася 10 листопада, 6 грудня одобрили. Тобто, менше місяця. Видали на 3 роки від дати схвалення, до цього був менше чим на три, до закінчення дії паспорту. Для подачі на новий перміт виготовляла новий паспорт. 11 липня полетіла в Торонто за на подачу (за записом) 1 листопада забрала паспорт з поштової скриньки
-
Тобто Ви отримали новий WP ще на три роки? Мені здається, це в Вас перший такий випадок. Зазвичай дають так, щоб в сумі було три роки
-
Я трохи не зрозуміла. Ви подавали на новий WP в звʼязку з тим, що зробили новий паспорт (бо у старого паспорту був маленький строк дії при вʼїзді в Канаду), або Ви подавали на зняття обмежень?
-
так, ще на 3 роки друг теж сьогодні отримав і чоловік подруги багато знаю випадків вже) одобрення на 3 роки і друг і я до цього мали на менше перміт, до завершення дії паспорта а от чоловік як мав на 3 роки від початку самого, то коли знімав обмеження таку дату і залишили тож я маю на 3 роки зараз, а чоловік вже на 1,5. Добре хоч на номінацію подалися))
-
Я робила, бо виготовила новий паспорт і хотіла до 31 березня встигнути оновити ворк перміт, бо не впевнена була, що 1 року мені буде достатньо на увесь процес імміграції. Там тільки один варіант подачі - open work permit. Я коли обмеження знімала і коли подавалась за новим паспортом вже (двічі змінювала ворк перміт вже), то процедура і заявка була така ж сама Тому, вибачте, не бачу різниці :) зняти обмеження = податися на ворк перміт, але з новим паспортом Я впевнена, що продовжили мені на 3 роки тому що до цього я мала на менше, через закінчення дії паспорта
-
Дякую))))
-
Та я ж без претензій))) мені просто цікаво зрозуміти, бо в чоловіка схожа ситуація і зараз чекаємо на новий паспорт
-
Питання хто подавався за SWO виписка і гроші тільки на рахунку у основного апліканта мають бути? Якщо у чоловіка він йде другим, можна його витяг з банку прикріпити протягом 6 місяців. сім'я подається одна. Питання важливе хто може точно відповісти?!?
-
Спасибі за відповідь !
-
Ви отримали номінацію з такими документами ?
-
Та є син у нього також є частина , з нами він 19 років . Також виписку можливо подати ?
-
Спасибі за відповідь !