Імміграція до Манітоби
-
Працівниця Service Canada розповідала, що максимум через добу IRCC вже отримає біометричні дані. Але в особистому кабінеті зміни, скоріше за все, будуть через тиждень або два.
-
Чи правильно я вас зрозумів? Якщо людина не знімала обмеження з ворк перміту, бо було не потрібно. Використала вже рік чи півтора ворк перміту. Зараз подається на зняття обмежень, то можна попросити продовжити ворк перміт на наступні 3 роки, написавши мотиваційний лист і чекати на милість офіцера, що продовжить. Все правильно?
-
Якщо ви прибули до Канади, скажімо, у березні 2022 року, то у вас залишилось тільки трохи більше року. Якщо ви вже не знаходитесь в процесі імміграції, то ваш дозвіл на роботу завершиться і що тоді? Вам потрібно буде покинути Канаду. Податись на новий дозвіл на роботу можна до 31 березня 2024 року.
-
Можете на загальних підставах, з LMIA і всім решту. Це буде швидше за все закритий перміт під роботодавця. Якщо ще роботодавець захоче за це платити. Для чого видумувати велосипед? Варіант ще податися на bridging permit, якщо вже маєте AOR. Це той самий відкритий перміт, але для тих, хто у процесі імміграції.
-
А чому не можна ,податися на новий WP після 31 березня?
-
Ну так тоді у вас 2 роки пост секондарі. Повну секондарі закінчили за 2 перші роки коледжу, і + 1 рік та 10 месяців - це 2 роки академічні. Це ж все елементарно рахується, це задачка навіть для учня початкова школи, а не для дорослої людини з пост-секондарі освітою.
-
Так, вибачте. Вже нерви не витримують. Якщо б ви пішли туди вчитися після 11 класу, на основі закінченої ПОВНОЇ шкільної освіти (11 класів), то тоді це можна було б рахувати як все пост-секондарі. А так ви спершу там завершили повну шкільну, і у вас є на це шкільний диплом через 2 роки, а потім вже продовжили вчитися за спеціальністю (ще 2 роки).
-
Дякую. І будь ласка скажіть що таке AOR,бо я не розумію
-
От халепа, заплутався( Біда тепер полягає в тому що при подачі заявки на номінацію я вказав саме більше трьох років пост секондарі бо по факту 4 роки коледжу 🤷♂️ . Але тепер при заповненні повної аплікації як вважаєте як вказати? Так як було чи як має бути? Бо халепа в тому що я виходить отримав бали за освіту якої по факту не має. Як вважаєте як правильно вчинити?