Імміграція до Манітоби
-
Сьогодні відбулась вибірка SWM
-
Я мав наувазі, якщо я вкажу досвід на рівні підтримки провінції, то мені по ідеї повинні зарахувати бали за цей досвід? Якщо вкажу інше, то матиму розбіжності, тобто це може бути розцінено як брехня. Крім того це нарахує мені бали, які можна просити не враховувати лише на федеральному етапі. Тому що робити не розумію? Тпк, обговорювали. Але хочу зрозуміти нюанси. Обіцяю потім пояснювати іншим це питання.
-
Навіть якщо ви не клеймите бали за досвід роботи в Україні, то у аплікаціях на номінацію буде питання про вашу зайнятість. Чи вказувати вам self-employed чи unemployed, це вже на ваш розсуд. Десь ми це вже обговорювали 😁 Під час федерального етапу вам потрібно буде вказати історію зайнятості за останні 10 років або починаючи з 18 років (в залежності, що ближче).
-
Логіка мого питання наступна: Директива ЕС передбачала захист на рік із можливим продовженням до трьох років. Канада одразу надала дозвіл на три роки, але у вигляді робочої візи. У зв'язку з цим і виникло питання. Хоча воно поки що риторичне.
-
То яке має відношення Канада до чуток по директиві ЄС для українців?🤔 Чи ви про те чи не має такого ж і в Канаді? Але в Канаді немає програм для біженців з України як в ЄС. Канада дала (грубо кажучи) візітор візу та можливість працювати протягом 3 років. І все. Далі кожен вирішує сам чи він хоче лишатись - тоді велкам у процес PR як і для всіх (хоча і тут українцям надали пріоритет у розгляді), а якщо не хотять - ну тоді дякую, були раді вас бачити🤷🏻♀️
-
Я це питання задав з тої причини, що були чутки по деректмві для українцв у ЕС що до захисту до 25 року. Хоча у офіц. документі поки усім дали до березная 24.
-
І ще цікаве питання. Є люди, які приїхали весною. Тобто ворк перміт у них до весни 25. Що їм робити, якщо війна триватиме, а на пр вони не подавались?
-
Можете допомогти з алгоритмом дій? При подачі на візу я вказав досвід в україні як самозайнятий. У Канаді підтверджувати його не збираюсь. Я іду, відпрацьовую 6 місяців, злаю англ. і подаюсь на підтримку провінції. Якщо я вказпв досвід, то і на подачу мушу його вказувати? Чи там вказувати лише мій канадський досвід роботи? Бо я заплутався.