Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Можливо у когось є інформація коли консульство України буде у Манітобі ? Дякую)
-
А можливо тимчасово приїде? Чи такого не буває?
-
Ніколи в Манітобі не буде окремого консульства. Це 100% У 2024 році не буде виїзного обслуговування з консульства Торонто також. Принаймні, така інформація є у Конгресу Українців Канади - Манітоба станом на сьогодні. Зараз у Торонто відбулась зміна генерального консула. Чи щось поміняється - побачимо.
-
Можна тільки на новий податись
-
Подивіться закріплені повідомлення
-
Доброго дня! В мене таке питання: якого типу довідку про відсутність судимості замовляти в Польщі? З апостилем чи без? Апостиль буде польською. Чоловік сам отримати не може, бо не зареєстрований у системі, тож звернувся до фірми посередника. А вони переклад з польської на англійську відразу не роблять, спочатку на українську, потім на англійську. Як варіант потім можуть нотаріально завірити переклад з української. А я поки чекаю на номінацію й не знаю, яка довідка буде потрібна. Дякую!
-
Доброго дня, хто знає про минулий мітинг у п'ятницю з приводу вибірки? Що там вимагали?
-
Це старе відео, у якому ні слова про супровідний лист.
-
Тут перевірте
-
Чому, там начебто пообіцяли їм почати сприяти?
-
Дякую за інформацію. Тоді тут в чаті десь було інше відео. Треба тільки пошукати
-
Їдьте у найближче місто Онтаріо . У місцевого нотаріуса робіть правочин і відправляйте поштою в Онтаріо (там не в глобал афейрс). Там час 15 днів