Імміграція до Манітоби
-
Добрий день)) Скажіть, будь ласка, якщо медичну комісію, пройшла в Онтаріо, чи вплине це наприклад на бали при оформленні PR в Монітобі, чи немає значення, де її проходити? Дякую)
-
Хто стільки чекає на LAA?
-
І підкажіть, будь ласка, де можна почитати інформацію про програму PR для родичів, воз'єднання сім'ї, які категорії підходять ...брат ...сестра ... Дякую))
-
Чоловік працював у Польщі 2 роки, тож йому потрібна довідка. Наразі він в Україні, на нулі, тож я намагаюся зрозуміти, що мені потрібно мати для PR, яку саме довідку. А він замовлятиме в Україну, але для Канади
-
Так. Я робив в Оттаві , але то по багатому 😂 Можна в тендер бей. Можна так я написав. Тицніть в #апостиль покаже як це зробити
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Our company is hiring! Position available 👇👇👇 •ADMINISTRATIVE ASSISTANT. •DATA ENTRY. •CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо заповнювати експіріанс за останні 10 років чи потрібно писати роботи які були менш ніж 5 місяців. А також що писати якщо на окупованій території був як само зайнятий, а підтвердити нема можливості бо ні яких документів взагалі нема. Чи краще весь цей час відмітити як безробітний.
-
Добрий день. Зробили дитині новий паспорт, отримали новий подовжений візітор рекорд. Постало питання податись на нову візітор візу. У решти родини все є. Тобто питання тільки в дитині. Почала заповнювати форму згідно з відео Дмитра Малика. Перший пункт «Що збираєтесь робити в Канаді?» - заповнювати треба як би від імені дитини - тобто «visit» ставити? Тоді не видає далі можливості податись на візу, тільки на візітор рекорд….. Хто як робив в такій ситуації, підкажіть будь ласка
-
Я така. Свідоцтво про народження+ витяг до свідоцтва. Це єдиний документ який підтверджує, що ви мати одиначка. Плюс, якщо ви не були заміжня, і у вас однакові прізвища з дитиною, то взагалі не переймається. Жодних пояснень не потрібно додавати. На провінційному етапі це взагалі нікуди не потрібно. На федеральному додавайте перекладений витяг.