Імміграція до Манітоби
-
Я чекаю повернення налогів уже три з половиною місяців. Звоню там говорять ждіть. Підкажіть може у когось було таке.
-
Велике вам дякую!
-
Доброго дня. Хто подавав на PR будучи в стосунках common- law , напишіть будь ласка мені в особисті повідомлення. Хочу дещо уточнити. Заздалегідь дякую. Гарного усім дня.
-
Чекаємо з лютого, телефонували декілька разів, також сказали чекайте
-
А чи є якийсь міні-гайд, як правильно змінювати роботу на етапі очікування номінації? Хочу знайти щось краще, бо ця entry level survival job вже замахала щось мене 😁 1. Треба відпрацювати 2 тижні - як повідомляли про це майбутніх роботодавців при відправці резюме? 2. Як повідомити офіцера, що я знайшов нову роботу? Що є підтвердження цього, job offer з нового місця роботи?
-
Мені ще не прийшов запит
-
Всім привіт також хотіла б запитати чи варто наперед думати про medical exam ?
-
Добрий день, подаюсь на підтримку провінції, підскажіть будь-ласка що якщо вказав роботу не осноного аплікатанта,а тепер просить документи на її, але їх немає, чи можна просто видалити цю роботу чи треба пояснення,що не можу підтвердити документально?
-
Вам повезло 😀
-
Треба пояснення.
-
Коли прийде, тоді подумаєте.
-
Я міняла роботу під час очікування номінації. Після зміни роботи номінація прийшла за 3 місяці, а до того чекала 9 місяців і нічого. Коли я звільнилася, в мене був місяць на знаходження іншої роботи, так писали офіційні джерела. Я знайшла іншу роботу за 3 тижні, і на другий день попросила лист на новій роботі. Відправляла цей лист зі своїм поясненням « чого змінила роботу» через офіційний сайт який в вас є до отримання номінації MNPN через свій кабінет. Зарахували без проблем і питань, можливо, зміна роботи навіть допомогла отримати номінацію. Цей тільки мій досвід, можливо мій шлях не правильний.
-
Доброго дня пане @western9 , та всі небайдужі. Мене звати Євген, і я звертаюся до вас з проханням про допомогу щодо мого минулого звернення на отримання статусу біженця в Ізраїлі та його впливу на мою поточну ситуацію. У 2019 році подали заяву на статус біженця в Ізраїлі. Нашу заяву було відхилено, але ми подали апеляцію, яка тривала близько восьми місяців. У цей час у нас з’явилася можливість переїхати до Чеської Республіки з робочих питань. Апеляція ще не була розглянута, коли ми залишили Ізраїль. Ми повідомили центр у справах біженців про наше рішення виїхати, і нам видали документи на виїзд. Потім ми переїхали до Чеської Республіки. Я не впевнений у фінальному статусі нашої апеляції в Ізраїлі — чи вона була відхилена, схвалена або призупинена після нашого від’їзду. Прошу вашої поради, як правильно відобразити цю ситуацію в моїй поточній заяві на отримання ПМП в Канаді або які кроки я повинен зробити далі. Нижче прикріплено два конкретні питання, на які я був би вдячний за вашу допомогу.